Husa personalizata si folie de protectie: etuo.ro

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

actionblog.info - etuo Iulie 17

Cand vine vorba de protectie pentru smartphone impotriva impactului de inalta calitate, etuo.ro este la inaltime. Ultimele linii de huse Samsung S10 Plus ating niveluri extreme de durabilitate, mentinand in acelasi timp o senzatie usoara. Husa de telefon Samsung Galaxy S10 Plus supravietuieste caderilor de la cel putin 3 metri inaltime, datorita designului si materialelor de inalta tehnologie. Foliile de protectie protejeaza ecranul impotriva picaturilor de apa, in timp ce husa de pe spate protejeaza impotriva tuturor daunelor.

Husa Samsung S10 Plus

Husa Samsung S10 Plus combina un design ecologic de ultima generatie cu puterea bruta pura. Poti vedea modul in care uzura, ingalbenirea si bacteriile sunt eliminate cu ajutorul huselor de protectie Samsung S10 Plus. Aceste accesorii protejeaza bine impotriva zgarieturilor si acest lucru a fost demonstrat prin teste de rezistenta UV. In magazinul online etuo.ro vei gasi huse Samsung S10 Plus care protejeaza impotriva apei si zgarieturilor. Super simpla, gata pentru orice si rezistenta la radiatii UV este si husa portofel. Cu un suport de card incorporat, o inchidere magnetica sigura si o protectie impotriva impactului inegalabila, calatoria nu va fi niciodata mai usoara. Folia pentru protectia ecranului este transparenta, subtire si rezistenta la zgarieturi.  Seria de colectie pentru huse Samsung S10 Plus nu trebuie ratata. Cu protectie impotriva caderilor, rezistenta la zgariere si o serie de modele vibrante, vizual s-ar putea sa iti fie greu sa alegi doar una singura.

Huse telefon personalizate

Calatoresti des in strainatate? Atunci ai nevoie de huse telefon personalizate. Cu huse speciale nu vei pierde niciodata cardul de memorie Micro SD datorita spatiilor de stocare convenabile incorporate in interiorul husei. Exista chiar si un spatiu pentru un instrument de extragere a cartelelor SIM, asa ca vei fi intotdeauna pregatit sa schimbi perfect SIM-ul sau Micro SD-ul. Husele personalizate pentru telefon sunt compatibil cu incarcare wireless. Husele personalizate din magazinul online etuo.ro ofera acces complet la toate porturile si functiile, inclusiv incarcarea wireless si distribuirea puterii. Butoanele grippy sunt foarte receptive, iar inelul anti-praf va proteja lentilele camerei. Husele personalizate au un design elegant subtire. Partea din spate a carcasei este acoperita cu o husa polimerica care iti va permite sa iti distingi telefonul din multime, prevenind totodata marcajele de la amprente si zgarieturi. Si, datorita designului subtire, telefonul se va incadra perfect in buzunar. Husele sunt facute sa fie durabile. Produsele depasesc cu usurinta standardele pentru rezistenta la caderi, test de presiune, test de soc, rezistenta la nisip si praf.

Etuo.ro

Samsung a dorit ca accesoriile pentru Samsung S10 Plus sa fie regandite, si anume sa combine designul cu protectia de calitate, si, de asemenea, sa se potriveasca perfect peste carcasa din spate a telefonului.  Huse pentru Samsung S10 Plus poti gasi in magazinul online etuo.ro, si daca ai de mult dorinta de a cumpara o carcasa personalizata pentru telefonul tau, afla ca aceasta se poate indeplini acum.  Desi la prima vedere nu sunt foarte diferite de generatia anterioara, totusi vei constata ca  husele pentru Samsung S10 Plus au evoluat usor formal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>