Monitoarele Philips duc gaming-ul pe console la următorul nivel cu noile modele 558M1RY și 278M1R

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

MMD lansează două noi monitoare Philips Momentum, dintre care unul este creat în colaborare cu producătorul audio Bowers & Wilkins. Primul model, Philips 558M1RY,  are o diagonală de 55 inch și este cel mai mare monitor optimizat pentru gaming-ul pe consolă de pe piață. Acesta va oferi cu totul altă dimensiune jocurilor video, cu ajutorul unui display cu o rezoluție 4K UHD, unei rate de refresh până la 120Hz, unui sistem audio special conceput de Bowers & Wilkins și tehnologiei Ambiglow ce proiectează imaginile de pe monitor în afara acestuia. Modelul 278M1R este primul monitor Philips conceput exclusiv pentru jucătorii esports, are o diagonală de 27 inch și este HDR Ready.

Modelul 558M1RY inch va fi disponibil la sfârșitul lunii iunie 2020, iar modelul 278M1R din iulie 2020.

Cel mai imersiv monitor de pe piață

Modelul 558M1RY este o soluție cu adevărat unică pentru jocuri și divertisment imersiv. Gamerii se pot bucura de jocurile lor preferate pe un ecran de 55 inch cu tehnologia Ambiglow pe 3 laturi. Monitorul are o rezoluție UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) și DisplayHDR 1000. Utilizatorii pot ajusta HDR-ul în funcție de preferințele lor, având setări pentru fiecare scenariu de utilizare: HDR Game, HDR Movie, HDR Photo și un mod personalizabil HDR, cu opțiunea de a opri complet funcția.

Cu un raport de contrast static de 4000:1, jocurile, show-urile TV și filmele vor beneficia de cea mai bună imagine, cu negru intens și culori deosebite. Timpul scăzut de răspuns înseamnă că jucătorii vor primi feedback vizual rapid fară latență, screen tearing și stuttering datorită tehnologiei AMD FreeSync și a ratei de refresh de 60 – 120 Hz (în funcție de portul folosit).

558M1RY vine cu un sistem audio conceput de Bowers & Wilkins, o companie britanică de sisteme audio recunoscută la nivel mondial pentru design-ul inovator și expertiza în zona audio. Sound bar-ul este încorporat în monitor, utilizatorii bucurându-se de o experiență plug and play. Sound bar-ul are o putere totală de 40W, un sistem de sunet 2.1, tehnologia DTS și un răspuns de frecvență de la 50Hz la 20KHz. De asemenea, acesta dispune de diverse moduri audio care sunt concepute pentru gameri: Sport & Racing, RPG & Adventure, Action, precum și un mod Film, Muzică și un mod personalizabil.

Tehnologia imersivă Ambiglow creează un halou de lumină proiectat pe peretele din spatele monitorului făcând ca imaginile să pară că părăsesc marginile ecranului și le oferă utilizatorilor o experiență mult mai imersivă. Modelul 558M1RY dispune de tehnologia Ambiglow iar iluminarea este amplasată pe 3 laturi.

Monitorul de gaming pentru console Philips Momentum 55” beneficiaza de o rezolutie 4K UHD, DisplayHDR 1000, 60 -120 Hz, 4 ms timp de răspuns(Grey to Grey), Adaptive-Sync și de un sistem audio Bowers & Wilkins

Un monitor optimizat pentru console, conceput pentru gaming competitiv

Modelul 278M1R este primul produs Philips Monitors care este optimizat pentru esports, în special pentru titluri FPS, Action sau Racing. Cu diagonala de 27 inch, este modelul mai compact din gama Momentum și este echipat cu un suport de 130 mm, cu reglaj de înclinare între -5/20 de grade și pivotare între +/- 33 de grade, fiind ușor reglabil pentru un confort optim al ochilor. Tehnologia Ambiglow a monitoarelor Philips este prezentă pe toate cele patru părți ale monitorului, poziționând ecranul ca o piesă centrală ce se potriveste în orice setup de gaming.

Echipat cu un ecran cu o rezoluție 4K, un refresh rate de 60Hz și un timp de răspuns de 1ms (reglabil la 4ms GIG), 278M1R este proiectat special pentru jucătorii competitivi. Există o întârziere minimă între acțiunile utilizatorului și ceea ce se vede pe ecran, rezultând într-o experiență fluidă de gaming, iar feedback-ul rapid oferă utilizatorului un avantaj competitiv.

Porturile HDMI de 2 x 2.0 HDMI permit conexiuni la surse multiple și rapide, iar sunetul este transmis prin difuzoarele DTS Sound (5W x 2).

Monitorul de gaming pentru console Philips Momentum 27” beneficiază de rezoluție 4K UHD, HDR Ready, 60 Hz, 1 ms timp de răspuns (MPRT), Adaptive-Sync and DTS Sound

Toate specificațiile monitoarelor le recomandă ca alegeri perfecte pentru generația curentă de console, dar vor fi compatible și cu consolele next-gen.

558M1RY va fi disponibil la sfârșitul lunii iunie 2020 la un pret recomandat de 6290 Lei, iar 278M1R va fi lansat la sfârșitul lunii iulie cu un pret recomandat de 2174 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>