Ceasul-un accesoriu important!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Chiar daca traim in era tehnologiei si putem sti in fiecare moment cat este ora, apeland la ajutorul telefonului mobil sau a altor gadget uri din dotare, ceasul clasic este incontestabil mai mult decat un accesoriu fololosit pentru masurarea timpului. Este o dovada de eleganta si rafinament, iar din acest motiv nu se va demoda niciodata.

Ceasurile digitale sau smartwach urile nu au reusit sa detroneze ceasul clasic de mana cu mecanism Qartz sau cel mecanic, asa ca indiferent de performantele pe care tehnologia hight tech le ofera, un ceas va fi mereu un accesoriu frumos pe care il poti purta cu placere la aproape orice tinuta.

Atunci cand alegi un ceas clasic trebuie sa tii cont in primul rand de personalitatea persoanei care il poarta, dar si de calitatea materialelor din care este confectionat. Cele mai usor de verificat dintre partile unui ceas sunt carcasa, cureaua si geamul. Daca acestea sunt realizate din materiale de calitate, atunci ceasul va avea cu siguranta o viata lunga. Nimeni nu isi doreste un accesoriu neplacut, asa ca analizeaza cu atentie modelulcare ti a atras atentia.

Insa cel mai important detaliu de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi un ceas este originalitatea ceasului. Un ceas original spre deosebire de o replica ofera o garantie, este mult mai bine realizat si mult mai rezistent.

Cum se apropie Craciunul si este un prilej bun de a darui cadouri persoanelor dragi, Ceasmania prezinta cea mai mare gama de ceasuri si bijuterii marca Guess, ceasuri si bijuterii marca GC si ceasuri marca Escape, Tissot, Detomaso, Yves Camani, Rothenschild si Haemmer care au trasaturi masculine si un design clasic, prezetanduse ca fiind accesoriul ce te poate insoti atat la birou cat si in serile in care iesi cu prieteni.
Fiind este cel mai popular magazin online de ceasuri de mana,Ceasmania este si distribuitor oficial in Romania pentru Guess, avand astfel garantia ca vei achizitiona ceasuri barbati si ceasuri dama originale la cele mai bune preturi.

Daca partenerul tau este o persoana care adopta un stil elegant, atunci si ceasul trebuie sa se potriveasca cu intreaga tinuta. Pentru barbati, cele mei potrivite ceasuri sunt cele cere su o curea lata din piele sau o curea metelica. La mre cautare in randul domnilor iubitori de astfel de accesorii sunt ceasuri barbatesti tissot.

Povestea brandului deceasuri Tissot s-a nascut in anul 1853 atunci cand Charles-Félicien Tissot care era bijutier si fiul sau Charles-Émile care era ceasornicar au infiintat magazinul de asamblare “Charles-Félicien Tissot & Son” din Le Locle, Elveția. Catalogul Tissot a inclus o gama larga de ceasuri de buzunar si ceasuri de pandantiv, mai ales din aur, bogat decorate. Calitatea lor a fost recunoscuta pe scara larga la expozitiile nationale si internationale, precum si la concursurile de cronometru. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>