Portofelul de piele de piton-un accesoriu care amplifica masculinitatea

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Portofelul de piele de piton-un accesoriu care amplifica masculinitatea.

Daca esti femeie si vrei sa-I faci un cadou barbatului din viata ta, fie el tata, prieten sau sot, ar trebui sa iei in considerare achizitionarea unui portofel din piele. Acesta nu are un pret foarte mare si iti garantez ca se va folosi de el foarte mult timp. Un portofel este un cadou practic. Alegerea protofelului trebuie facuta dupa termperamentul posesorului, dupa varsta si dupa modul de viata al acestuia. Portofelul de piele este varianta universala de cadou.

Orice barbat care se respecta are un portofel clasic, elegant, de piele. Acesta exprima lux, eleganta si maturitate. Portofelul de piele este mult mai rezistent decat celelalte portofele facute dintr-un material inferior. Chiar daca pretul unuia este ceva mai mare, calitate se va vedea in timp. Daca unui portofel din imitatie de piele incep sa-I iasa atele dupa cateva utilizari, unul din piele veritabila va tine cativa ani. Daca nu sunteti siguri ce fel de portofel doriti sa-i luati, eu va recomand sa-i luati unul  din piele de piton de pe site ul Perloro.ro.

Perloro  este reprezentantul exclusiv in Romania al brand-ului italian Ghibli. Lansat in inima Toscanei in 1968, Ghibli este astazi recuoscut international in industria gentilor si accesoriilor din piele naturala exotica.

Din pasiunea si din dorinta de a promova frumosul, arta, distinctia si eleganta in viata de zi cu zi, Perloro introduce in Romania gentile si accesoriile handmade in Italia Ghibli. Avand in vedere particularitatile pe care pielea naturala exotica le are si faptul ca modelele sunt create handmade, veti gasi piese al caror colorit este de multe ori unicat. Selectia va cuprinde modele constante, pe o gama de culori variata.

Materialele de calitate din care sunt confectionate aceste portofele, nu doar ca rezista în timp, ci castiga o patina, pentru un obiect de suflet de care va veti atasa cu siguranta.

Pielea de piton din care sunt confectionate modelele de portofele fac ca acestea sa fie usoare, iar pielea se simte fina la atingere. Pielea naturala de piton este cea mai sofisticata si rafinata piele dintre cele de provenienta exotica: fina, elastica, neteda, cu infinite tonalitati si umbre. Desi aparent delicata, pielea de piton este extrem de rezistenta in timp, fiind o investitie in calitate si distinctie.

111

Portofelul de piele este un accesoriu clasic, masculin, de lux si poate fi achizitionat si ca un cadou perfect, care va exprima sentimentele dumneavoastra pentru persoana draga. Este un accesoriu care amplifica masculinitatea. Design-ul minimalist este perfect pentru preferintele unui barbat modern sau clasic, care apreciaza luxul.

Portofel din piele de piton Abramo:

3

Aceste portofele sunt lucrate manual, in atelierul artizanilor de lux Ghibli. Subtire si incapator, acesta este compartimentat pentru 6 carduri bancare, iar la mijloc are compartiment dedicat bancnotelor.

Pielea naturala de piton, eleganta si rezistenta, ii confera un farmec aparte. La interior este lucrat cu piele bovina si captusit cu material textil. Design-ul minimalist permite purtarea acestuia fie in buzunarele interioare, fie in jeans.

Asadar prin Ghibli luxul devine accesibil.

Fiind rezultatul a peste 40 de ani de cercetare, atentie la detalii si exigenta, Ghibli promoveaza un stil unic, high-end, atemporal si inconfundabil. Gentile si accesoriile Ghibli au un foarte mare succes international in magazine din intreaga lume:  Rusia, Emiratele Arabe Unite, Liban, Canada, Monaco, Italia, Japonia, Marea Britanie, Kuweit, Spania, Quatar, Hong Kong, Cehia, Coreea de Sud, Arabia Saudita si Polonia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>