Acer lansează Swift 5, Spin 5 și Switch 7 Black Edition, trei noi modele de notebook: ultrasubțiri, cu design convertibil și cu ecran detașabil

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Noile modele îmbină stilul cu funcționalitatea și mobilitatea duse la nivelul următor
Informații esențiale

• Swift 5: Notebook ultrasubțire și ultraportabil pentru utilizatorul mobil, pentru care ziua nu se termină niciodată. Cu o greutate de sub 1 kg, Swift 5 oferă portabilitate la superlativ, ușurință în utilizare și un design elegant
• Spin 5: Un nou model de notebook cu design convertibil, destinat utilizării zilnice. Cu o interfață dinamică și extrem de flexibilă, este perfect pentru a crea conținut de calitate profesională: muzică, video și jocuri
• Switch 7 Black Edition: Notebook de tip 2-în-1, elegant, cu ecran detașabil, destinat profesioniștilor moderni. Primul notebook 2-in-1 cu placă grafică dedicată și răcire fără ventilator

Acer anunță extinderea popularului său portofoliu de echipamente ultrasubțiri cu Windows 10, cu design convertibil și cu ecran detașabil, prin noua generație de modele Swift, Spin și Switch. Toate cele trei noi modele sunt echipate cu procesoare Intel® Core™ noi, excepțional de puternice, de generația a opta, și dispun de o tehnologie biometrică bazată pe Windows Hello ce oferă un plus de siguranță, precum și de o serie de funcții versatile, necesare atât pentru a oferi o experiență multimedia captivantă, cât și pentru mediile de lucru profesionale. Performanța și portabilitatea acestor notebook-uri este dublată de prospețimea și noutatea stilului și designului, oferind astfel un echilibru ideal între formă și funcționalitate.

„Acer continuă să încorporeze tehnologii de ultimă generație în toate notebook-urile sale, pentru a le oferi oamenilor experiența de utilizare a unui calculator personal pe care și-o doresc într-o lume digitală, permanent interconectată”, a declarat Jerry Kao, Președinte, Divizia de Produse IT a Acer Inc. „Fie că vorbim de muncă, joacă sau creație, la birou sau pe teren, Acer oferă o gamă largă de produse pentru a satisface nevoile diverse și unice ale utilizatorilor moderni.”

„Un PC dotat cu procesor Intel Core de generația a opta reprezintă siguranța faptului că este echipat și optimizat pentru a oferi excelență în materie de performanță și experiență de utilizare”, a declarat Chris Walker, Vicepreședinte al Client Computing Group, Intel Corp. „Noile PC-uri ultrasubțiri ale Acer sunt niște creații unice, însă ceea ce le unește sunt designul dinamic, experiența captivantă în materie de divertisment, ușurința în utilizare și o creștere incredibilă a performanței, cu 40%, pe care o furnizează noile procesoare Intel Core .”
„Noua generație de notebook-uri Swift, Spin și Switch ale Acer combină funcționalitatea și mobilitatea cu puterea și performanța oferite de Windows 10”, a declarat Peter Han, Vicepreședinte, Partner Devices and Solutions, Microsoft Corp. „Ușoare, subțiri și puternice, aceste notebook-uri reprezintă trei opțiuni excelente pentru oricine folosește PC-ul la muncă sau pentru distracție, acasă, la birou sau pe drum.”

Switch 7 Black Edition – Primul notebook 2-in-1 cu placă grafică dedicată și răcire fără ventilator
Revoluționarul Acer Switch 7 Black Edition este primul notebook 2-în-1 din lume echipat cu placă grafică dedicată și răcire fără ventilator, realizare posibilă grație tehnologiei inovatoare Dual LiquidLoop™ dezvoltată de Acer. Echipat cu un procesor Intel Core i7 de generația a opta și o placă grafică NVIDIA® GeForce® MX150, notebook-ul este ideal pentru aplicații intensive, precum și pentru producția și streamingul de conținut. Conceput pentru mobilitate, noul Switch 7 Black Edition este incredibil de versatil, cântărind mai puțin de 1,15 kg cu tastatura detașată. Designul subțire și ușor al Switch 7 Black Edition constă într-o carcasă rezistentă de aluminiu mat, ce dă senzația de robustețe și oferă o senzație tactilă deosebită.
Modelul este primul din portofoliul Acer cu AutoStand™, un suport ce se deschide și se retrage automat, oferind posibilitatea manevrării cu o singură mână.

Switch 7 Black Edition are un ecran IPS cu diagonala de 13,5 inci și o rezoluție de 2256×1504 pixeli, care oferă o experiență vizuală clară și vibrantă, grație unghiurilor largi de vizualizare. De asemenea, dispune de un stylus încorporat bazat pe tehnologia Wacom EMR, ce poate distinge 4.096 de niveluri de presiune și este sensibil la înclinație, oferind astfel sprijin pentru controlul unghiului, grosimii și umbrelor liniilor. Stylusul funcționează fără baterii.
Grație suportului pentru Windows Hello, Swift 7 Black Edition are un senzor de amprentă ce le permite utilizatorilor să deschidă calculatorul și să se logheze printr-un singur gest.

Swift 5 – Portabilitate extremă fără compromisuri
Noul Swift 5 este conceput pentru utilizatorii care își doresc un computer excepțional de portabil, cu performanțe solide, dar și cu o picătură de stil. Șasiul elegant al lui Swift 5 cântărește mai puțin de 1 kg, fapt care îl face alegerea ideală pentru cei aflați tot timpul pe drum. La construcția lui au fost folosite o serie de materiale speciale: aliaj ultraușor de magneziu și litiu pentru partea superioară și cea inferioară și, respectiv, un aliaj de magneziu și aluminiu, care oferă rezistență, în zona de sprijin a palmelor.
Echipat cu procesoare Intel Core de generația a opta, Swift 5 oferă o experiență excepțional de fluidă și rapidă, precum și o autonomie de 8 ore , ceea ce le permite utilizatorilor să lucreze chiar și noaptea, grație tastaturii iluminate.

Swift 5 are un ecran multi-touch Full HD IPS2, iar tehnologia Acer TrueHarmony™ cu Dolby Audio™ Premium redă un sunet clar și puternic. Swift 5 este certificat Skype for Business, o garanție pentru videoconferințe reușite.
Spin 5

Ușor, portabil și spectaculos prin carcasa lui metalică, Spin 5 este echipamentul preferat al profesioniștilor atenți la stil, potrivit atât la birou, cât și pentru divertisment. Designul său versatil, convertibil, le permite utilizatorilor să îl folosească fără efort fie ca laptop, tabletă, ecran sau în mod cort, făcând din Spin 5 platforma perfectă pentru a crea și distribui conținut.

Versiunea cu ecran de 13 inci are greutatea de 1,5 kg și are grosimea de doar 15,9 mm, în vreme ce modelul de 15 inci cântărește puțin peste 2 kg și este cu doar 2 mm mai gros. Deși este de asemenea un echipament portabil, Spin 5 a fost gândit pentru putere de calcul: este dotat cu procesoare Intel Core de generația a opta, poate fi echipat cu până la 16GB de memorie RAM DDR4, are o autonomie de până la 13 ore și, opțional pentru versiunea de 15 inci, poate fi echipat cu o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050, pentru aplicații intensive, precum designul grafic și editarea video.

Ecranul tactil, standard în ambele versiuni, poate fi utilizat împreună cu Acer Active Stylus pentru aplicații ce necesită precizie, control și un plus de ușurință în utilizare. Iar conexiunea wireless va fi întotdeauna stabilă, mulțumită antenei omnidirecționale ExoAmp, indiferent de poziția în care vă aflați.
Spin 5 dispune de patru microfoane și utilizează o tehnologie de recunoaștere vocală ce le permite utilizatorilor să apeleze asistentul virtual Cortana chiar și de la patru metri distanță.
Prețuri și disponibilitate

Acer Switch 7 și Swift 5 vor fi disponibile în America de Nord din decembrie, la prețuri începând de la 1.699 USD (Switch 7), respectiv 999 USD (Swift 5), și în zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) tot din decembrie, la prețuri ce vor începe de la 1.999 de euro (Switch 7), respectiv 1.099 de euro (Swift 5).
Acer Spin 5 va fi comercializat în America de Nord din septembrie, ambele versiuni, de 13 și 15 inci, având un preț de plecare de 799 USD. Spin 5 va ajunge în EMEA în septembrie, la prețuri începând de la 899 de euro (pentru versiunea de 13 inci) și de 999 de euro (în varianta de 15 inci).

Specificațiile, prețurile și disponibilitatea diferă în funcție de regiune. Pentru detalii despre disponibilitate, specificațiile produselor și prețurile acestora vă rugăm să luați legătura cu cea mai apropiată reprezentanță Acer, accesând www.acer.ro

Noile produse au fost prezentate astăzi la evenimentul de presă next@acer din cadrul IFA, în Germania, unde compania a anunțat o serie de noi echipamente și soluții. Pentru detalii, vizitați acer.com/nextatacer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>