Logitech G lansează noua tastatură wireless mecanică LIGHTSPEED și un mouse wireless de gaming avansat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

image002 (5)

Portofoliului de tehnologii wireless se extinde cu Hero, noul senzor optic

Logitech G, brand al companiei Logitech, lansează mouse-ul wireless G603 LIGHTSPEED și tastatura wireless mecanică G613 LIGHTSPEED, două dispozitive care sporesc performanța gaming-ului wireless. Logitech® G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse face parte din noua generație de mouși de gaming care folosesc Hero, un nou senzor optic și tehnologia wireless avansată LIGHTSPEED. Logitech® G613 LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard este o tastaură mecanică wireless cu o eficiență ridicată, creată pentru gameri ce caută performanță oferită de switch-uri mecanice și mai multă libertate în timpul sesiunilor de gaming. De asemenea, Logitech G lansează Logitech® G840 XL Gaming Mouse Pad, un mouse pad de o calitate superioară. Atunci când toate aceste trei dispozitive sunt folosite împreună rezultă un echipament wireless compact avansat.

“LIGHTSPEED și POWERPLAY au făcut posibil visul de a avea o performanță wireless de top fără limite și compromisuri”, a precizat Ujesh Desai, Vice Președinte și Manager General Logitech G. “Hero, noul senzor folosit pentru mouse-ul wireless G603 și tastatura wireless mecanică G613 demonstrează angajamentul nostru de a duce mai departe performanța oferită de tehnologia wireless de-a lungul întregii noastre game de produse.”
Senzorul optic HERO

Pentru a atinge obiectivul de a crea un mouse de gaming wireless de înaltă calitate, care să ofere în același timp o autonomie mare a bateriei, am dezvoltat un nou sensor. HERO (High Efficiency Rated Optical) oferă o eficiență avansată, devenind cel mai performant senzor optic pentru o sesiune wireless de gaming. Hero oferă precizie și acuratețe la rezoluția de 12.000 DPI și o eficiență de zece ori mai mare decât generațiile anterioare de senzori.
Logitech G603_1
Mouse wireless de gaming avansat
Logitech G603 oferă o experiență wireless completă cu funcții performante pe placul și celor mai pretențioși gameri. Este primul mouse care are încorporat noul senzor Hero. Logitech G603 utilizează la maxim toate posibilitățile oferit de HERO pentru a pune la dispoziție peste 500 de ore de joc la performanță maximă. Folosește tehnologia wireless LIGHTSPEED pentru a furniza performanță de top și o fiabilitate de neegalat, depășind multe modele de mouși de gaming cu fir.

Tastatură wireless mecanică performantă
Proiectată pentru o lume wireless, Logitech G613 dispune de tehnologia LIGHTSPEED prin care oferă sincronizare rapidă de 1ms și conectivitate Bluetooth pentru conectarea dispozitivelor multiple. Un mare plus îl constituie faptul că poate furniza până la 18 luni de gaming cu două baterii AA. De asemenea, Logitech G613 include 6 taste programabile G-keys, care vor face ușor accesibile diverse comenzi macro și in-app. O altă caracteristică importantă o reprezintă existența tastelor mecanice cu switch-uri Romer-G, care oferă o calitate competitivă, rezistență și o senzație incredibilă de tastare. Switch-urile Romer-G sunt acționate de la o distanță de 1.5mm, făcând procesul de tastare mai rapid cu 25% față de ceea ce oferă competitorul principal. Îmbinarea dintre aceste switch-uri și o forță redusă de acționare, de 45g, face posibilă o frecvență de răspuns aproape instantă și ajută la minimizarea oboselii oferite de sesiuni lungi de gaming.

Mouse pad de dimensiuni mari
Conceput pentru gameri care apreciază un spațiu de joacă cuprinzător și un aranjament bine organizat al dispozitivelor, Logitech G840 este un mouse pad de dimensiuni mari care se poate plia pe suprafața biroului. Pentru un aspect îngrijit poți așeza mouse-ul și tastatura deasupra mouse pad-ului.

Prețuri și disponibilitate
Mouse-ul wireless de gaming Logitech G603 LIGHTSPEED și tastatura wireless mecanică G613 LIGHTSPEED vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2017, la un preț recomandat de 79.99 EUR, respectiv 149 EUR. Mouse pad-ul G840 XL va fi disponibil începând cu luna septembrie 2017, la un preț recomandat de 49.99 EUR.

Despre Logitech G
Logitech G, un brand Logitech International este lider mondial în producția echipamentelor periferice dedicate gamingului pe PC și console. Logitech G este dedicat furnizării celor mai bune tastaturi, căști audio, mousepaduri și simulatoare – realizate printr-un design inovator, tehnologii avansate și o pasiune acută pentru jocuri, toate acestea pentru gamerii de toate nivelurile. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G găsiți la www.LogitechG.com, pe blogul companiei sau @LogitechG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>