Ceaiul negru – tot ce trebuie sa stii despre el

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Imi place mult sa beau cafea proaspat rasnita, insa, de ceva timp sunt fana a ceaiului negru. Cumpar de pe SweetMary.ro ceaiuri fine livrate acasa si ma bucur de un delicios ceai negru. Preferatul meu este cel cu capsuni, dar pe site gasesti si cu alte arome. Si, daca tot comanzi de aici, tine cont de faptul ca poti sa comanzi si dulciuri de casa livrate acasa. Sunt absolut delicioase.
Revenind la ceaiul negru, m-am interesat putin sa vad ce e mai exact cu acest ceai. Am aflat ca el e fabricat din aceeasi planta din care e fabricat ceaiul verde, doar ca difera procesul de prelucrare. La ceaiul negru, frunzelee sunt uscate si zdrobite, pe cand la cel verde frunzele sunt aburite si apoi imediat uscate.

Ceaiul negru este un ceai care aduce o multime de beneficii organismului. El ajuta foarte mult in procesul de detoxifiere, stimuleaza activitatea cerebrala, ajuta in afeciunile cardiovasculare, dar si in afectiunile care pot aparea la nivelul sistemului digestiv, mentine sanatatea orala, ajuta la intarirea sistemului imunitar, dar si la prevenirea racelii si gripei si nu in ultimul rand vine in ajutorul persoanelor care se lupta cu kilogramele in plus si celulita.

Ceaiul negru este folosit si in tot felul de tratamente cosmetice. Cel mai frecvent il putem intalni in tratamentele naturiste pentru piele si par.
Ceaiul negru este foarte usor de preparat. Vei gasi instructiunile si pe pachetele de ceai pe care le cumperi. El poate fi simplu, dar si cu diverse arome, asa cum gasesti la SweetMary.ro.
Ceaiul negru insa nu poate fi consumat de oricine, deoarece contine un nivel de cofeina destul de ridicat. El nu este recomandat persoanelor care au probleme cu somnul, celor cu probleme hepatice sau celor care au probleme cu absorbtia fierului.

Daca vrei sa incepi sa consumi ceai negru, insa te indoiesti de faptul ca ar fi indicat pentru tine, deoarece suferi de anumite afectiuni, cel mai bine e sa ceri sfatul medicului. Medicul specialist iti va putea spune exact daca ai sau nu voie sa consumi ceai negru si in ce cantitati.
Daca si tu vrei sa te bucuri de beneficiile ceaiului negru, comanda-l de la Sweet Mary. Totodata, aici vei gasi si ceai verde sau alb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>