3 zile de GPeC: 1000 de participanti, 36 de vorbitori, 800 de slide-uri si peste 20 de ore de prezentari si workshop-uri

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

GPEC_2017
Peste 1000 de participanti din Romania, Cehia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Danemarca si Republica Moldova au participat la cea de-a 12-a editie a GPeC, cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa Centrala si de Est. In cadrul evenimentului 36 de vorbitori din Romania, Statele Unite, Belgia si Finlanda, au sustinut 20 de ore de prezentari si workshop-uri aplicate. Toate informatiile prezentate in cele 3 zile de eveniment s-au regasit in aproximativ 800 de slide-uri.

”In fiecare an, ne propunem ca evenimentele organizate sa prezinte informatii la zi despre tendintele din domeniul eCommerce. O atitudine mai proactiva fata de clienti si servicii mai bune vor creste si increderea aratata de publicul ce nu a realizat pana acum comparaturi din mediul online” mentioneaza Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Cei mai importanti experti internationali de la GPeC SUMMIT 2017 au fost Tomi Ahonen – considerat “Expertul nr. 1 in Mobile la nivel mondial” de catre prestigioasa publicatie Forbes, Karl Gilis, ce a sustinut keynote-ul “How to seduce your visitors to buy (more)” si Jon Wolske (Culture Evangelist Zappos) care a impartasit secretele culturii Zappos cu audienta GPeC.

In ultimele doua zile de eveniment, peste 350 de participanti au luat parte la 12 workshop-uri, trainerii invitati de GPeC acoperind teme precum marketing-ul online, content marketing, user experience, mobile marketing si sfaturi pentru optimizarea conversiei.

”La finalul fiecarei editii GPeC evaluam informatiile primate de la participantii nostri si luam in considerare toate propunerile primite pentru teme sau vorbitori. Succesul unui eveniment este dat de dinamismul si energia pozitiva pe care o primim de la cei ce sunt alaturi de noi la eveniment, inainte dar mai ales dupa terminarea unei editii”, continua Andrei Radu.

Cu ocazia evenimentului GPeC, organizatorii au anuntat si numarul magazinelor online inscrise pentru Competitia organizata in aceasta toamna, peste 90. Inscrierile sunt deschise pana pe 1 iunie 2017.

Tot cu ocazia evenimentului din 16-17-18 mai, GPeC alaturi de firma de cercetare iSense au anuntat un studiu amanuntit asupra pietei de eCommerce locale. Mai multe informatii despre cercetare se gasesc pe blogul GPeC http://www.gpec.ro/blog si site-ul www.isensesolutions.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>