Beneficiile instalarii de videointerfoane pentru locuinte

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vizorul unei usi este deja ceva de moda veche. Proprietarii de locuinte au posibilitatea instalarii de videointerfoane rezidentiale, pentru a avea un control optim al accesului in locuinta si a mari siguranta imobilului. Dispozitivele moderne sunt color, au un design elegant si sunt destinate pentru una sau mai multe familii. Un astfel de sistem iti aduce urmatoarele beneficii:

Control optim al accesului

In comparatie cu interfoanele clasice, adica cele audio, videointerfoanele iti permit sa vezi pe ecran cine este la usa. Ai un musafir nepoftit si nu ai timp sa il primesti? Poti vedea pe monitorul postului interior al dispozitivului cine este la usa sau chiar la poarta curtii si nu mai e nevoie sa raspunzi atunci cand suna, daca nu vrei sa faci acest lucru. Nici nu trebuie sa te apropii de usa ca sa vezi cine te viziteaza, pentru ca poti beneficia de controlul la distanta. Aceste dispozitivele moderne sunt intuitive si usor de folosit chiar si de catre copii.

Posibilitatea de a face inregistrari

Postul exterior ar dispozitivului are o camera video care poate capta imagini sau clipuri video pe care le poti vedea mai tarziu. Aceasta functie este ideala atunci cand esti plecat de acasa si totusi ai vrea sa stii cine te-a cautat. Adevarata utilitate a acestei functii este posibilitatea de a avea inregistrari video cu infractorii in caz ca iti este sparta locuinta. Inregistrarile pot fi folosite ca probe impotriva celor responsabili.

Siguranta sporita

Comunicarea prin intermediul unui interfon video este mai mult decat convenabila. Atunci cand este accesat panoul exterior, persoanele din interior pot sa vada pe ecran imaginea cu ei. Uneori exista si functii suplimentare, care permit controlul accesului la poarta curtii unei vile. Astfel, nivelul de siguranta al casei tale va creste.

Performanta

Performanta unui astfel de sistem este data in general de calitatea transmisiei video, dar si de cea a semnalului video. Un videointerfon bun te lasa sa vezi si pe timp de noapte, pentru ca poate functiona si in infrarosu. Cu ajutorul camerei cu infrarosu, vezi chiar si in bezna. Acum exista si videointerfoane wireless. Acestea se conecteaza la telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii si iti permit sa vezi direct pe telefonul mobil cine este la usa.

Daca vrei sa profiti de aceste beneficii, gasesti o gama larga de videointerfoane rezidentiale la Ordis. Intr-un kit sunt incluse diverse componente, cum ar fi postul exterior, cu microfon, difuzor si butoane de acces si postul interior, cu monitor, microfon si difuzor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>