Metadatele accelereaza cautarea si automatizarea in Milestone XProtect® pentru obtinerea de rezultate precise

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bucuresti, 04.01.2023 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta lansarea unei noi versiuni a modulului AXIS Optimizer pentru Milestone XProtect. Solutia utilizeaza metadate imbunatatite, inclusiv atribute ale obiectului alaturi de informatii legate de tipul acestuia, in scopul accelerarii operatiunilor de analiza criminalistica.

Aceasta versiune permite utilizatorilor sa redea automat si clipuri audio, incluzand si functionalitati de detectare a vehiculelor care depasesc viteza stabilita pe anumite sectiuni de drum.

Noua versiune a plugin-ului AXIS Optimizer ofera o modalitate mai inteligenta de a cauta, recupera si partaja dovezi video. De exemplu, acum este posibil sa identificati in mod eficient un anumit vehicul pe baza culorii acestuia. In plus, include cautarea pe zone in functie de viteza, permitand utilizatorilor sa identifice vehicule care circula cu viteze diferite fata de intervalele predefinite.

Impreuna cu aplicatia AXIS Speed Monitor, AXIS Optimizer permite si integrarea vitezei vehiculelor in stream-urile live oferite de camere de supraveghere. Este posibil ca apoi utilizatorul sa configureze filtre specifice pentru a restrange analiza criminalistica si sa exporte si sa partajeze dovezi video in timpul investigatiilor.

De asemenea, face posibila configurarea elementelor declansatoare si redarea automata a clipurilor audio. Folosind plugin-ul pentru serverul de evenimente AXIS Optimizer, utilizatorii pot defini actiuni personalizate pe dispozitivele Axis pe baza evenimentelor ce se petrec in timp real. De exemplu, este posibil sa redati un clip audio de la un difuzor Axis ori de cate ori este detectata miscare.

Caracteristicile cheie pentru aceasta versiune:

  • Atributele metadatelor descriu culoarea;
  • Filtrarea cu usurinta a rezultatelor cautarilor;
  • Detectarea vehiculele care depasesc viteza;
  • Redarea automata de clipuri audio.

Disponibil gratuit, AXIS Optimizer este o suita de integrari eficienta din punct de vedere al costului care optimizeaza performanta dispozitivelor Axis in platforma Milestone. Atributele metadatelor sunt disponibile pe o gama tot mai mare de camere Axis cu caracteristici de deep learning.

Versiunea 4.6 a AXIS Optimizer pentru Milestone XProtect a fost lansata la 12 decembrie 2022.

 

Despre ELKO Group si ELKO Romania

 

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori. Compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 11 tari din Europa. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2021 s-a ridicat la 2.2 miliarde USD (1.8 miliarde EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom. Mai multe informatii la: www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>