Pregateste-te din timp cu Upper.School pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Sesiuni de pregatire LIVE
  • Simulari de Evaluare Nationala si Bacalaureat, cu feedback din partea profesorului
  • Inregistrarile cursurilor si notite de curs
  • Materiale de studiu si materiale de lucru individual

 

Upper.School organizeaza in fiecare an sesiuni de pregatire pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, dedicate elevilor care isi doresc sa obtina note cat mai mari si sa inceapa un nou drum academic de succes. Programele Upper.School ofera fiecarui elev ocazia de a participa live la cele mai interactive cursuri de pregatire, dar si sa-si verifice cunostintele acumulate prin intermediul sesiunilor de simulari. Elevii intra astfel in contact, atat cu profesori exceptionali, cat si cu alti copii la fel de talentati si pasionati. Rezultatul il intuiti: performanta, incredere si cai deschise spre un viitor stralucit!nbsp;

Participa la simulari si vezi la ce nivel de pregatire te afli

Pentru ca stim cat de dificila este perioada de dinaintea unui examen, am decis sa organizam pentru toti elevii sesiuni de simulari online. Principalul avantaj este faptul ca poti accesa simularile ori de cate ori simti nevoia, fara a fi constrans de un program anume. De asemenea, poti alege sa te inscrii la una dintre simularile disponibile, fara sa fi participat anterior la cursurile de pregatire, pentru ca simularile pot fi achizitionate si separat.

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat sunt evaluate de catre o echipa de profesori cu experienta in pregatirea pentru examene, iar elevii primesc feedback individual dupa fiecare sesiune pentru a sti ce trebuie sa imbunatateasca

Cum se desfasoara simularile Upper.School?

Pentru a fi la curent cu datele de desfasurare ale simularilor, dar si pentru a fi primul care afla noutatile din comunitatea noastra, este necesar sa iti creezi un cont gratuit pe platforma Upper.School. In momentul in care decizi ca esti pregatit sa-ti testezi cunostintele, trebuie doar sa:

  • Iti aloci 2 ore si 20 de minute in care sa poti da testul si sa incarci solutiile, fara intreruperi. Asigura-te ca esti in forma si odihnit(a), asa cum vei fi si la examene.
  • Te conectezi in platforma upper.school, cu emailul si parola contului tau de elev. Recomandam conectarea de pe laptop/computer si folosirea browser-ului Google Chrome. Pe pagina de start vei vedea cardurile pentru simularile disponibile. Cand esti pregatit(a) sa incepi, acceseaza link-ul si intra in examen.
  • Dupa finalizarea simularii, te conectezi la platforma upper.school de pe un telefon sau tableta si intri in sesiunea de concurs. Fotografiezi paginile redactate pentru fiecare solutie si le incarci in pagina problemei corespunzatoare.
  • Verifici solutiile incarcate in platforma de pe laptop/computer si apesi butonul Trimite testul pentru evaluare aflat pe ultima pagina a testului.

Solutiile oficiale, baremul, rezultatul evaluarii si feedback-ul personalizat pe solutiile tale se pot vizualiza din contul de elev din platforma upper.school, dupa perioada de evaluare. Evaluarea lucrarilor se va face in urmatoarea saptamana fata de cea in care se sustine simularea. Dupa ce lucrarea ta a fost evaluata, vei primi o notificare pe email si vei putea vedea rezultatul, dar si feedback-ul profesorului cu privire la urmatoarele directii de pregatire, la elementele lacunare si la punctele forte.

Cursuri de pregatire pentru examene

In cadrul programului de pregatire pentru Evaluarea Nationala, Upper.School ofera doua variante, la alegere: sesiuni de pregatire pentru proba de matematica si sesiuni de pregatire pentru proba de limba si literatura romana.

Programul de pregatire pentru clasa a VIII-a la proba de matematica are doua obiective principale: fixarea si aprofundarea continuturilor prevazute de curricula pentru examenul de Evaluare Nationala si testarea periodica prin simulari de Evaluare Nationala pentru a identifica ariile in care trebuie pus accent mai mult.

Programul de pregatire pentru clasa a VIII-a la proba de limba si literatura romana presupune parcurgerea tuturor punctelor din programa, apoi prioritizarea dobandirii competentelor necesare si maximizarea potentialului fiecarui elev.

Sesiunile de pregatire pentru Bacalaureat la proba de matematica si cea de informatica  oferite de Upper.School au ca scop principal obtinerea unui rezultat foarte bun la examen prin pregatire consistenta, cu identificarea elementelor lacunare din anii anteriori, cu predarea accelerata a notiunilor din clasa a XII-a, evaluari periodice si lectii de sinteza cu rezolvare de probleme, inainte de examenul de bacalaureat.

Cunoaste profesorii ce pregatesc elevii pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat

Sorin Borodi este profesor de matematica la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” din Dej, jud. Cluj si are o bogata activitate in aceasta specialitate, fiind coautor la mai multe auxiliare aparute de-a lungul anilor. Are numeroase probleme propuse la Olimpiada de Matematica si a castigat mai multe premii pentru diverse softuri educationale. Domnul profesor pregateste elevii pentru a obtine nota dorita la proba de matematica de la Evaluarea Nationala.

Mihaela Berindeanu este profesor de matematica de peste 35 de ani, a predat in ultimii ani la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti si este formator la Centrul de excelenta in matematica. Creator si propunator de probleme la concursuri nationale si internationale, doamna Mihaela Berindeanu iubeste matematica si pregateste elevii pentru examenul de Evaluare Nationala, dar si pentru Bacalaureat.

Claudia Osiceanu preda la Scoala Gimnaziala “Grigorie Ghica Voievod” din Bucuresti si a coordonat platforma de e-learning My Koolio, realizand o mare parte din materialele educationale moderne si variate, promovate de aceasta platforma. Toata activitatea didactica a doamnei profesor are la baza pasiunea pentru limba si literatura romana si convingerea ca logica limbii native coreleaza gandirea clara cu acuratetea exprimarii oricarui adevar stiintific si a ideilor reformatoare. Doamna profesor pregateste elevii pentru proba de limba si literatura romana la Evaluarea Nationala.

Alexandra Beldica a fost pasionata de matematica in timpul scolii, participand si avand rezultate foarte bune la concursuri si olimpiade. A indragit imediat informatica, acesta fiind domeniul in care Alexandra a simtit ca isi poate folosi creativitatea si in acelasi timp teoria care sta la baza algoritmilor. Alexandra sustine cursuri de programare in C++, Scratch si Web Design pe platforma Upper.School si pregateste elevii pentru proba de informatica de la Bacalaureat.

Fii cu un pas inaintea sistemului de invatamant si pregateste-te in mod coerent pentru examene, alaturi de cei mai doriti profesori din tara. Creeaza-ti un cont gratuit pe platforma Upper.School si alege unul dintre programele de pregatire Upper.School sau acceseaza simularile separat si asigura-ti nota maxima in examene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>