Upper.School da start unui nou challenge: “Do the maths!”

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Upper.School provoaca creativitatea, logica si perspicacitatea elevilor si ii premiaza pe cei mai isteti, care reusesc sa rezolve problemele propuse in fiecare saptamana pe platformele de Social Media. Citeste pana la final si afla ce au de facut elevii pentru a obtine cele 25 de premii saptamanale, dar si ce se afla in spatele dorintei de a organiza un astfel de concurs.

“Do the maths!”, o provocare deschisa tuturor copiilor curiosi

Provocarea “Do the maths!” a plecat de la initiativa Upper.School de a oferi fiecarui copil cu potential, sansa de a accesa gratuit minunata lume ce se afla dincolo de usile virtuale ale Bibliotecii Digitale Upper.School. “Do the maths!” este un challenge ce-si propune stimularea creativitatii in rezolvarea de probleme si deschiderea unui nou univers educativ pentru elevii ce stiu ca pot mai mult.

concurs_Upper.School_1200x800

Iata cum se va desfasura concursul:

  • Saptamanal, in fiecare luni la ora 10:00, va fi lansata o noua provocare, iar problema saptamanii este postata pe site-ul upper.school si pe retelele de socializare.
  • Raspunsul corect la problema saptamanii reprezinta codul de acces la Biblioteca Digitala Upper.School, valabil pentru saptamana curenta.
  • Doar 25 de coduri de acces vor deschide biblioteca, in fiecare saptamana.
  • Codul de acces este valabil pana la sfarsitul fiecarei saptamani. In fiecare duminica, la ora 23:59, provocarea saptamanii se incheie, este afisat raspunsul corect, iar codul pentru saptamana care a trecut este dezactivat.

Biblioteca Digitala Upper.School, un sistem de incurajare a invatarii

Biblioteca Digitala Upper.School este singura platforma de streaming educational ce ofera cursuri online actualizate constant, sustinute de unii dintre cei mai prestigiosi profesori, atat din Romania, cat si din strainatate. Premiile saptamanale garanteaza accesul gratuit la Biblioteca Digitala Upper.School, oferind copiilor sansa de a se bucura de:

  • Cursuri de Matematica,o sursa nelimitata de explorare a necunoscutului si de dezvoltare cognitiva;
  • Cursuri de Fizica, o modalitate de extindere a perspectivelor cu privire la lumea inconjuratoare;
  • Cursuri de Informatica,pentru pasionatii de tehnologie ce viseaza sa ajunga experti in robotica, inteligenta artificiala sau programare;
  • Cursuri de chimie,nucleul tuturor stiintelor naturii, o stiinta care studiaza tot ceea ce suntem: materie si energie;
  • Cursuri de astronomie, dedicate copiilor curiosi si dornici sa afle mai mult despre necunoscut;
  • Cursuri de lingvistica, dedicate elevilor care isi doresc sa isi dezvolte abilitatile de comunicare.

Dar si de un sistem de monitorizare al progresului si continut nou, actualizat in fiecare saptamana.

Concursul “Do the maths!” incepe pe 5 septembrie cand va fi distribuita prima problema si se termina pe 31 decembrie cand va fi afisat raspunsul pentru ultima problema din concurs. Fii cu ochii in patru pe canalele de Social Media Upper.School si fii printre norocosii care se vor bucura de o saptamana gratuita la Biblioteca Digitala Upper.School!

Consulta regulamentul concursului aici.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Upper.School!

Despre Upper.School

 

Ne dorim tot ceea ce este mai bun pentru copiii nostri, iar educatia de calitate le poate oferi mai multe sanse. In anul 2020 am creat Upper.School, o comunitate a celor care vor mai mult, cu misiunea de a oferi educatie STEM de cea mai inalta calitate. Comunitatea Upper.School reuneste o retea de profesori cu reputatie incontestabila si o platforma digitala care sa integreze programe de invatare superioare. Prin cursurile live si posibilitatea de a le parcurge in varianta inregistrata, prin materiale de curs, teme, feedback si comunicare intre participanti si profesor, ne propunem sa ajungem la cat mai multi copii pentru a ii sustine in drumul lor spre un viitor stralucit.

 

Despre Fundatia Upper

 

Fundatia Upper Education este o alta initiativa educationala din octombrie 2018, care isi propune sa sprijine elevii talentati din Romania, ce isi doresc sa faca performanta in materiile exacte. Anual, Fundatia organizeaza programe gratuite de pregatire pentru competitii internationale de matematica, organizeaza concursuri gratuite la nivel national si este organizator local al unor concursuri internationale individuale sau pe echipe. In fiecare an, Fundatia premiaza olimpicii nationali la matematica si sustine pregatirea copiilor ambitiosi prin invitatii de participare gratuita in programele de pregatire de nivel avansat. Mai multe detalii puteti afla pe: https://fundatia.upper.school/

https://www.instagram.com/upper.school.online/

https://www.facebook.com/FundatiaUpperEducation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>