Commergent si Dynamicweb au aniversat alaturi de clienti la Creative Hub Voice & Visibility 10 ani de parteneriat in Romania

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Compania Commergent a marcat pe 9 iunie anul acesta, 10 ani de implementare pe piata din Romania, a solutiei Dynamicweb. Aniversarea a avut in centru parteneriatul, alaturi de clientii Commergent, reprezentati ai unor companii de renume precum: Agricover, Altex, Austral, Business Days, Despec, Goldenfish, Mendola – Nobila Casa, Riviera Works, RTC si multi altii. Sub deviza ”Impreuna spre ziua de maine”, aniversarea a 10 ani de parteneriat a avut loc la studioul Creative Hub Voice & Visibility, fiind gazduit de celebra Andreea Marin, ea insasi utilizator al platformei Dynamicweb. In momentele serii a fost inclusa degustarea de vinuri cu sommelier Ana Maria Vrinceanu, cand participantii s-au bucurat sa afle multe detalii tehnice ale degustarii, aromelor si bucuriei generate de acest domeniu aparte in care Romania se afla pe harta lumii. Apoi, artista Raisa Mihai a bucurat audienta cu un repertoriu de chitara clasica adaptat locatiei Creative Hub.

Commergent Img_5

Brede Bjerke, VP Sales la Dynamicweb, a declarat: ”Ne cunoastem cu Adrian Ursu si partenerul nostru din Romania de circa 10 ani, practic de la inceputuri. Am colaborat mereu indeaproape pentru dezvoltarea parteneriatului nostru la un inalt nivel profesional. De-a lungul anilor Adrian s-a dovedit a fi foarte deschis, onest si pot spune ca este unul dintre cei mai solicitanti parteneri ai nostri. In lista noastra de solicitari tehnice Adrian este primul dupa CTO Dynamicweb – ceea ce spune foarte multe despre colaborarea pe care o avem in dorinta de a imbunatati constant solutia noastra. Daca acum vizitez pentru prima data Romania, pot spune ca nu va fi ultima data. Este o mare placere sa fiu aici”. Brede Bjerke a participat la evenimentul din Romania impreuna cu Dijana Ivkovic, International Partner Account Manager reprezentand Dynamicweb.

Commergent Img_4

Aki Ruuskanen, unul dintre contributorii semnificativi la dezvoltarea comunitatii Dynamicweb, a spus: “Intotdeauna cand incerc sa aflu daca o anumita functionalitate se poate face cu Dynamicweb, Adrian Ursu a pus deja intrebarea :) “.

Trecand in revista istoricul Commergent, de-a lungul celor 10 ani de parteneriat, compania a implementat solutiile Dynamicweb in peste 150 de proiecte complexe, pe diverse teritorii, intr-o mare varietate de industrii, atat B2B, cat si B2C. Ca valoare de baza asumata in cei 10 ani, parteneriatele joaca un rol cheie in dezvoltarea, livrarea si succesul continuu al solutiilor propuse de Commergent.

Oana Vatra, Coordonator Marketing la Austral Trade: ”Suntem mandri sa fim primii clienti de 10 ani, chiar de la inceputurile Commergent – Dynamicweb asa ca speram sa fim cel putin inca 10 ani impreuna in proiecte si sa colaboram atat de bine asa cum am facut-o si pana acum, sa putem dezvolta lucruri frumoase pentru clientii nostri pentru o utilizare cat mai facila si pe viitor”.

Commergent Img_2

Daniel Gheorghe, Responsabil Marketing si eCommerce la RTC: ”Lucrez cu solutia Dynamicweb de aproximativ sase ani, pot spune ca avem ceva vechime. Am inceput bine, am continuat bine si avem in continuare proiecte si provocari noi si sunt sigur ca vom merge la fel de bine in continuare. Le doresc cat mai multi de 10 ori 10 ori 10 ani mai departe – pentru ca sunt pe drumul potrivit cu un eveniment atat de reusit. Ne bucuram sa fim alaturi de Commergent si le uram mult succes in toate proiectele”.

Maria Scaunas, Project Manager la Agricover: ”Ma bucur tare mult sa fiu in seara aceasta aici alaturi de Commergent la aniversarea celor 10 ani. Este o echipa extraordinara de profesionisti care ne-au ajutat cu toate situatiile neprevazute aparute pe parcursul colaborarii. Dynamicweb este o solutie tehnica foarte buna, pe care noi am ales-o primordial pentru ca ne-a ajutat sa documentam produsele asa cum ne-am dorit. Iar pasiunea lui Adrian si disponibilitatea colegilor lui sunt de nepretuit. Multumim pentru acest parteneriat!”

Monica Ciolanel, Marketplace Manager la Altex: ”Am inceput colaborarea cu Adrian Ursu de sapte luni, pentru a dezvolta MarketPlace-ul pentru Altex. Colaborarea noastra este chiar interesanta pentru ca Adrian pune acele intrebari care ne provoaca pe toti sa ne revizuim modul in care gandim business-ul. Seara aceasta chiar este foarte placuta pentru ca ne-am regasit cu prieteni mai vechi, ne-am facut si prieteni noi. Ne-am bucurat din plin de acest prilej.”

Leo Tudorache, Product Owner la Altex MarketPlace: ”Ma cunosc cu Adrian de cateva luni, de cand am inceput proiectul nostru de dezvoltare, si colaboram strans si fructuos pe dezvoltare. Chiar cateodata ne innebuneste cu detaliile pe care le cere si ne mai pierde uneori pe parcurs, dar ne aduce pe drumul cel bun. Ii multumesc foarte mult pentru colaborarea pe care o avem pe acest proiect. Pot sa spun ca vinul este foarte bun, iar evenimentul este o reusita. Sper sa ne revedem si peste 10 ani ca prieteni. Si sa ne amintim cu placere de cum am inceput acest proiect si cum s-a dezvoltat.” 

Alexandru Bogdan, Owner la Railing Design/ Qualmond: ”Am un business de distributie si in perioada de pandemie am decis sa merg pe trendul de digitalizare si sa construiesc un shop B2B. Sunt mai perfectionist din fire si am cautat pe partea de B2B un partener pe masura pentru ca imi place sa aleg partenerii care chiar stiu ce fac. Sunt foarte multe solutii la noi in tara, insa am cautat pe cineva care sa aiba viziune internationala pentru ca multe din solicitarile noastre vin din afara. L-am gasit pe Adrian si am avut diferite intalniri de tatonare initiala. Cred ca am avut o chimie, ne-a placut implicarea sa si a echipei. Imi place sa discut cu omul sa inteleg cum vede el business-ul, aleg persoane care empatizeaza, cauta sa inteleaga ceea ce facem noi. Suntem cel mai recent client. Acum suntem in faza de implementare si se livreaza ceea ce ne dorim. Imi doresc sa fie un proiect de referinta pentru noi, dar si pentru ei. Avem un brand nou – Qualmond – pe care urmeaza sa-l lansam alaturi de acest shop de B2B. Felicitari pentru aniversarea a 10 ani. Am analizat proiectele din portofoliu si ne dorim sa fim si noi unul dintre proiectele de succes pe care sa-l foloseasca ca referinta de portofoliu mai departe.”

Laszlo Pacso, Owner la Business Days: ”Lucrez din 2014 alaturi de Mona si Adrian Ursu, cand am facut un proces de rebranding pentru brandul Business Days si a inceput o noua poveste – a fost o relatie pe care o pastrez in vitrina experientelor pozitive, pentru ca m-a impresionat de la inceput echipa formata din Mona si Adrian in care am vazut empatia, am vazut grija fata de client, am vazut profesionalismul de care aveam nevoie in acel moment pentru ca era un moment de inflexiune pentru noi. Acum este un moment pe care nu il voi uita multa vreme pentru ca din clipa in care am intrat in aceasta locatie pana in acest moment pentru mine au fost numai surprize frumoase care dovedesc profesionalismul si dedicarea echipei care sta in spatele acestor companii pe care Mona si Adrian le reprezinta. Le multumesc ca fac parte din viata personala si profesionala a mea si sper ca voi putea sa contribui la evolutia lor in perioada care urmeaza”.

Pentru perioada urmatoare focusul anuntat de Adrian Ursu pentru companie este pe dezvoltarea strategiei de crestere pe eCommerce, indeosebi prin imbunatatirea serviciilor de suport. Commergent angajeaza fata de clientii sai promisiunea unei experiente integrate si o viziune comuna asupra transformarii digitale. Echipa de consultanti strategici, manageri de proiect bine organizati, designeri creativi, dezvoltatori certificati si experti in marketing online, toate aceste valori se suprapun platformei de baza de la Dynamicweb, completand armonios ceea ce aduce Commergent pentru pietele pe care activeaza.

Despre Commergent

Commergent este o companie romaneasca privata, cu sediul in Bucuresti, axata pe construirea de solutii de afaceri folosind sisteme eCommerce flexibile, fiabile si scalabile. Parteneriatul puternic cu Dynamicweb a inceput in 2012, si de atunci, Commergent a contribuit la ecosistemul Dynamicweb sprijinind partenerii din intreaga lume. De la simple site-uri web la sisteme B2B complexe, Commergent a reusit sa depaseasca barierele care impiedicau afacerile sa evolueze si, de asemenea, a contribuit la evolutia solutiei Dynamicweb in acest proces. Printre clientii companiei se numara peste 150 de companii romanesti si multinationale din Europa, America de Nord si Asia, care sunt relevante pentru industria lor: Agricover, Altex, RTC, Elbi Electric, Mendola Group, Consolight, All Media, Polymark etc., care beneficiaza de colaborarea specifica unui parteneriat solid cultivat in cei 10 ani de activitate. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul: commergent.eu

Despre Dynamicweb

Dynamicweb este un partener Microsoft Gold Certified Partner si lider global in comertul electronic, cu mii de clienti din intreaga lume care utilizeaza platforma sa de comert electronic si de comenzi self-service all-in-one, fara cod, care se integreaza perfect cu Microsoft Dynamics si alte sisteme ERP. Platforma Dynamicweb unifica principalele componente esentiale pentru experiente online de succes, inclusiv procesele de comanda si checkout personalizabile, managementul informatiilor despre produse (PIM), personalizarea continutului web si marketing. Printre clientii din diverse industrii se numara Winnebago, Unilever, Weber Grills, Ibanez, TricorBraun Flex si Australian Gold. Pentru mai multe informatii, vizitati dynamicweb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>