Motorola lansează g62 5G, cel mai nou model din gama moto g

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, 14 iunie 2022 – Motorola lansează cel mai nou model din gama moto g, g62 5G. Dotat cu ecran premium, sistem de camere impresionant și tehnologia Dolby Atmos® pentru experiențe sonore de top, noul smartphone din gama moto g este destinat utilizatorilor în căutare de specificații tehnice unice. G62 va fi disponibil în România începând cu data de 27 iunie, online și în magazinele partenerilor autorizați, la prețurile recomandate de 1.199 lei pentru varianta cu 4GB RAM și 128GB spațiu de stocare și 1.099 lei pentru varianta cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare.

 Picture1 (4)

Moto g62 5G oferă experiențe sonore și muzicale de înaltă calitate

Noul Moto G62 5G este prevăzut cu un ecran Full HD+ de 6,5 inci și este ideal pentru transportul ușor, datorită dimensiunii sale compacte. În plus, rata de refresh de 120 Hz permite derularea lină și clară a conținutului pentru a asigura o tranziție eficientă între aplicații, jocuri sau site-uri web.

De asemenea, difuzoarele stereo și sunetul Dolby Atmos® le permit utilizatorilor Motorola să se bucure de divertisment, filme și muzica preferată fără limite. Mai mult, sistemul de difuzoare folosește puterea basului și claritatea vocală pentru a oferi experiențe muzicale multidimensionale, cu mai multă profunzime a sunetului.

Moto g62 5G este dotat cu un sistem de camere impresionant, ce ajută utilizatorii să capteze fotografii mai clare și vibrante. Camera principală de 50 MP permite realizarea fotografiilor clare, la lumină scăzută, în timp ce obiectivul ultra-wide de 8 MP ajută la realizarea imaginilor pline de detalii, iar camera Macro Vision de 2 MP integrată captează portrete la o calitate profesională. Mai mult, noul moto g62 5G le permite utilizatorilor să înregistreze două perspective diferite simultan, cu ajutorul funcției Dual Capture. Dispozitivul incorporează și o cameră selfie de 16MP, cu funcția Face Beauty Video integrată, pentru un finisaj impecabil.

 Picture2 (1)

Moto G62 5G vine echipat cu platforma mobilă Snapdragon® 480+ 5G, ce asigură performanțe rapide, fie că este vorba de descărcarea filmelor, vizionarea podcasturilor preferate, realizarea fotografiilor sau  navigarea paginilor de social media. Dispozitivul este prevăzut, de asemenea, cu o baterie de 5.000 mAh, pentru a nu necesita reîncărcări pe tot parcursul zilei.

Ediția business moto g62 5G

Întreaga gamă de dispozitive Motorola este protejată de malware-uri sau threat-uri prin intermediul tehnologiei ThinkShield pentru mobil, dar moto g62 5G este, de asemenea, disponibil în variantă Business cu certificare Android Enterprise Recommended, ce oferă utilizatorilor B2B protecție sporită, cu actualizări suplimentare de software și securitate timp de 4 ani, plus certificări de top, precum FIPS 140-2. În plus, Motorola a încheiat un parteneriat cu Zimperium, unul dintre liderii globali în domeniul securității mobile, pentru a oferi Moto Threat Defense, un sistem bazat pe AI ce protejează utilizatorii împotriva amenințărilor, precum phishing-ul.

Platforma ThinkShield oferă o siguranță îmbunătățită datorită sistemelor de securitate integrate, ce protejează datele utilizatorilor Motorola împotriva malware-urilor, phishing-ului și a altor amenințări.

Software-uri inovatoare și securitate

Moto G62 5G este prevăzut cu cea mai recentă versiune de Android 12, garantând o experiență de utilizare personalizabilă, mai sigură și mai simplificată. De asemenea, dispozitivul este dotat cu tablou de bord performant, ce protejează siguranța utilizatorilor.

Motorola și-a luat angajamentul de a dezvolta modalități unice și intuitive pentru a le oferi utilizatorilor cele mai impresionante experiențe. Funcția My UX le permite utilizatorilor Motorola să își personalizeze smartphone-ul după bunul plac, prin simpla mișcare a telefonului.

Moto Gametime, oferă experiențe imersive captivante, fără întreruperi, cu ajutorul aplicațiilor ce îmbunătățesc calitatea sesiunilor de gaming si personalizează experiența de ascultare cu Dolby Atmos®.

 

Disponibilitate

Modelul moto g62 5G este disponibil începând cu 27 iunie, online și la partenerii autorizați, la prețurile recomandate de 1.199 lei în varianta cu 4GB RAM și 128GB spațiu de stocare și 1.099 lei în varianta cu 4GB RAM și 64GB spațiu de stocare.

Noul moto g62 5G este disponibil în culorile Midnight Gray și Frosted Blue.

 

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii în schimbare mondială care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog

 

  1. Este necesar un plan de servicii 5G și o acoperire a rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitiv care nu este compatibil cu toate rețelele 5G; acoperirea/compatibilitatea poate fi extinsă la domenii suplimentare în viitor. Contactați furnizorul de servicii pentru detalii.
  2. Bazat pe comparația dintre performanțele Snapdragon 662 și Snapdragon 680, furnizată de Qualcomm Technologies, Inc.
  3. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul median testat într-un profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) și condițiile optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  4. Bateria trebuie să fie epuizată în mod substanțial;  rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează.  Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul median testat într-un profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  5. Senzorul de 50MP combină 4 pixeli în 1 pentru o rezoluție foto eficientă de 12,5 MP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>