Commergent aniverseaza alaturi de DynamicWEB 10 ani de parteneriat in Romania

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Compania Commergent, divizia de tehnologie a grupului BrandFusion, aniverseaza in luna iunie 10 ani de parteneriat alaturi de DynamicWEB si clientii sai din Romania si pietele din regiune. Momentul reprezinta un prilej de reafirmare a viziunii sale de parteneriat in transformarea digitala pentru toate tipurile de afaceri.

Commergent se bazeaza pe o echipa dedicata cu peste 17 ani de experienta intr-o mare varietate de industrii, atat B2B, cat si B2C, care lucreaza cu sisteme de eCommerce si diferite platforme de dezvoltare. Inca din 2012, accentul s-a mutat catre platforma Dynamicweb All-In-One. In prezent compania este in parteneriat cu peste 150 de companii romanesti si multinationale din Europa, America de Nord si Asia, clienti relevanti pentru industria lor.

Lumea este sub presiunea schimbarilor sociale, economice si politice. Fluiditatea pietelor, schimbarile continue in comportamentul consumatorilor si presiunea modelelor de afaceri disruptive, toate cresc anxietatea afacerilor si slabesc capacitatea acestora de a se concentra pe ceea ce creeaza cu adevarat valoare. Parteneriatul cu companiile in procesul lor de adaptare la mediul digital si oferirea de valoare continua comunitatilor lor este etosul nostru de baza”, spune Adrian Ursu, CEO Commergent.

Commergent Event 2022_video Frames-13

Promisiunea Commergent fata de clientii sai consta intr-o experienta integrata si in beneficiiile ce rezulta din viziunea comuna asupra transformarii digitale. Consultanti strategici, manageri de proiect bine organizati, designeri creativi, dezvoltatori certificati si experti in marketing online, toate aceste valori se suprapun platformei de baza de la DynamicWEB, completand armonios propunerea Commergent pentru pietele pe care activeaza. Echipa Commergent este formata in acest moment din 15 specialisti talentati care se concentreaza pe furnizarea de cunostinte, suport, creativitate si empatie pentru a-si ajuta clientii in calatoria lor digitala.

La Commergent, continuam sa lucram indeaproape cu clientii nostri, deoarece credem ca parteneriatele joaca un rol cheie in dezvoltarea, livrarea si succesul continuu al solutiilor noastre. Vom continua sa incurajam clientii nostri sa ia parte la o calatorie extrem de colaborativa si agila, in care afacerea lor este in centrul atentiei. Impreuna spre ziua de maine este si deviza pe care o asumam la aniversarea a 10 ani de parteneriat”, declara Adrian Ursu.

Printre clientii companiei se numara peste 150 de companii romanesti si multinationale din Europa, America de Nord si Asia, care sunt relevante pentru industria lor: Agricover, Altex, RTC, Elbi Electric, Mendola Group, Consolight, All Media, Polymark etc., care beneficiaza de colaborarea specifica unui parteneriat solid cultivat in cei 10 ani de activitate.

Despre Commergent

Commergent este o companie romaneasca privata, cu sediul in Bucuresti, axata pe construirea de solutii de afaceri folosind sisteme eCommerce flexibile, fiabile si scalabile. Parteneriatul puternic cu Dynamicweb a inceput in 2012, si de atunci, Commergent a contribuit la ecosistemul Dynamicweb sprijinind partenerii din intreaga lume. De la simple site-uri web la sisteme B2B complexe, Commergent a reusit sa depaseasca barierele care impiedicau afacerile sa evolueze si, de asemenea, a contribuit la evolutia solutiei Dynamicweb in acest proces. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul: commergent.eu

Despre DynamicWEB

Dynamicweb este un partener Microsoft Gold Certified Partner si lider global in comertul electronic, cu mii de clienti din intreaga lume care utilizeaza platforma sa de comert electronic si de comenzi self-service all-in-one, fara cod, care se integreaza perfect cu Microsoft Dynamics si alte sisteme ERP. Platforma Dynamicweb unifica principalele componente esentiale pentru experiente online de succes, inclusiv procesele de comanda si checkout personalizabile, managementul informatiilor despre produse (PIM), personalizarea continutului web si marketing. Printre clientii din diverse industrii se numara Winnebago, Unilever, Weber Grills, Ibanez, TricorBraun Flex si Australian Gold. Pentru mai multe informatii, vizitati dynamicweb.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>