Ai grijă de carcasa impermeabilă a telefonului tău

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Apariția industriei telefoanelor mobile a încurajat creșterea unei piețe foarte reprezentative: husele și protecțiile pentru smartphone-uri. Pe lângă protecția împotriva șocurilor, care pot provoca deteriorarea ireversibilă a dispozitivului, atenția este din ce în ce mai concentrată asupra protecției împotriva lichidelor.

Etuo oferă mai multe modele de huse de protecție care sunt ideale pentru a vă păstra dispozitivul în siguranță și pentru a nu rămâne fără comunicare sau divertisment, indiferent unde vă aflați. Ca să nu mai vorbim de posibilitatea de a fotografia cele mai minunate priveliști fără a vă uda gadgetul.

Cu toate acestea, este important de menționat faptul că, este important ca atunci când vă luați o husă, să fiți atenți la materialul din care este făcută, precum și la modul de manipulare a acesteia.

Având în vedere asta, vă prezentăm 4 sfaturi pentru a avea grijă de carcasa impermeabilă a telefonului tău mobil.

1. Atenție la originea produsului

După cum spuneam la începutul postării, odată cu creșterea masivă a industriei huselor pentru telefoane tot mai mulți aleg să comercializeze astfel de produse. Astfel că, pot apărea o mulțime de huse și carcase care să nu aparțină unui brand cunoscut, deci probabilitatea ca acestea să nu aibă aceeași calitate este foarte mare. În locurile turistice, aceste articole sunt de vânzare peste tot, chiar și pe stradă sau pe plajă. Optează deci pentru produse de la branduri cunoscute pe piață pentru calitatea și recenziile pozitive primite. Nu uita că husa respectivă va fi aplicată pe telefonul tău mobil.

2. Optează pentru materiale de calitate și cel mai bun finisaj

Dacă vorbim de contactul cu apa, este esențial ca husa impermeabilă a telefonului tău mobil să aibă un finisaj bun. În caz contrar, apa va invada protecția și rezultatele pot fi destul de dăunătoare dispozitivului.

3. Acordați atenție specificațiilor tehnice

Știi câți metri adâncime suportă carcasa de protecție a telefonului tău mobil? Aceste informații sunt esențiale pentru utilizarea accesoriului. La urma urmei, securitatea dispozitivului tău este cea care este în pericol. Informațiile producătorului cu privire la adâncimea apei în care vă puteți scufunda telefonul trebuie întotdeauna respectate. În caz contrar, dacă nu respectați instrucțiunile, nu mai poate fi garantată o protecție suficientă pentru device-ul tău.

4. Alege modelul potrivit

Atunci când cumpărați carcase de mobil impermeabile, asigurați-vă că este utilizat un model de montaj. Dacă are un capac prea mic, de obicei nu se poate închide corect. Pe de cealaltă parte, prea multă protecție ar putea fi enervantă și îți fură din ușurința mișcărilor.

Așadar, încearcă să ții cont de aceste sfaturi atunci când te decizi să-i aplici telefonului tău o husă impermeabilă. Grijă mare la originea produsului, optează pentru materiale de cea mai bună calitate, chiar dacă dai câțiva lei în plus. Până la urmă, cred că preferi să dai câțiva lei în plus pe o carcasă de calitate decât să-ți compromiți telefonul care te-a costat mult mai mult.

În magazinul online Etuo, poți descoperi cele mai bune huse și carcase pentru orice tip de telefon ai avea. Cauți o husă Samsung sau una de iPhone, aici vei descoperi cele mai superbe modele. Sau dacă nu ești fan al acestor mărci, vei găsi zeci de opțiuni pentru oricare alt tip de telefon dorești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>