Brother anunta castigatorii premiilor Life on Land

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Foto Brother USAMV - CastigatoriCompania Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii pentru mediul de afaceri, a acordat premiul „Life on Land” Mihaelei Costea, absolventa programului de master in domeniul Ingineriei Mediului din cadrul Facultatii de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului (FIFIM), USAMV Bucuresti. Premiul de sustinere acordat are o valoare de 500 de Euro, cu scopul de a incuraja absolventii sa ramana fideli domeniului ales pentru studii si pentru construirea unei cariere profesionale in domeniul protejarii mediului. Tema de disertatie a absolventei are in vedere utilizarea materialelor naturale pentru neutralizarea solurilor contaminate. In plus, Brother a oferit un premiu special si absolventului Marcel Boscanean, care a sustinut o lucrare orientata spre tehnologie si inovatie cu ajutorul dronelor.

Foto Brother USAMV_1

Mesajul pe care ne dorim sa-l transmitem absolventilor prin premiul ”Life on Land” este de sustinere si incurajare a viitorilor specialisti in protectia mediului. Noi ii incurajam sa gaseasca modalitati inovative si, in aceeasi masura, eficiente de a diminua impactul actiunilor umane asupra mediului. Sunt tineri pasionati de natura, de protejarea ei, iar demersul nostru dorim sa fie o piatra de temelie pentru viitoarea lor cariera in domeniu”, a declarat Simona Predescu, Marketing Coordinator Brother Romania. 

Foto Brother USAMV_2

Colaborarea cu companiile este foarte importanta pentru noi pentru ca ne putem face cunoscuti si pentru ca absolventii nostri simt ca programele de studii prezinta interes pe piata muncii. In facultate exista doua programe de studiu in domeniul ingineriei mediului care imbina programele de studiu de licenta, respectiv: Ingineria si Protectia mediului in spatiul rural, la care pot participa in special absolventii programelor de studii imbunatatiri funciare si dezvoltare rurala si cei ai programului Ingineria si protectia mediului in agricultura, respectiv programul de studiu Geomatica pentru ingineria mediului, care faciliteaza aplicarea cunostintelor de geodezie in problematica mediului. Stim cu totii ca problemele de mediu sunt acute si necesita rezolvare si, din acest punct de vedere, incurajam orice fel de activitate in acest domeniu. Doresc sa multumesc firmei Brother pentru interesul si sustinerea manifestata activitatii de educatie in domeniul ingineriei, in special al ingineriei mediului”, a mentionat doamna Ana Virsta, decan al FIFIM, USAMV. 

Parteneriatul companiei Brother cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV) se afla acum in al treilea an de desfasurare, Brother fiind una dintre organizatiile care se implica activ in protectia mediului inconjurator si la, nivel de grup, deruleaza un plan concret denumit Brother Group Environment Vision 2050

Una dintre temele cheie ale implicarii sociale a companiei Brother este reducerea impactului asupra mediului, tema aplicata si in Romania. In cadrul parteneriatului, reprezentantii companiei Brother si ai USAMV au in vedere un dialog permanent pentru a identifica si pune in practica actiuni noi cu rolul de a construi si consolida o societate durabila pentru Romania viitorului. Puteti gasi atasat comunicatul de presa si cateva fotografii de la festivitatea de sustinere desfasurata hibrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>