Primul cabinet privat de TMS din Brasov

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Stimularea magnetică transcraniană (TMS) o putem defini că o metodă de neurostimulare și de neuromodulare care constă în aplicarea unui câmp magnetic variabil asupra țesutului nervos, ceea ce determină, prin inducție electromagnetică, apariția unui câmp electric în masă de țesut expusă. Acum, stimularea magnetică transcraniană este folosită pentru diagnosticare și tratament, dar poate fi și un instrument util pentru a înțelege mecanismele fiziopatologice implicate în cazul bolilor neurologice și psihiatrice, inclusiv pentru a studia cogniția și comportamentul. În mai multe studii clinice, s-a constat că anumite sarcini cognitive pot fi îmbunătățite prin stimularea magnetică transcraniană repetitivă (rTMS), evidențiindu-se astfel potențialul TMS în inducerea facilitării funcționale.

Că și avantaje ale folosirii tratamentului prin TMS, putem menționa:

–          Această procedura este una medicală sigură și eficitenta

–          Este un tratament revoluționar în domeniul psihiatric și neurologic și diferitelor patologii

–          Neinvazivă – nu necesită intervenție chirurgicală

–          Nu afectează corpul

–          Nu necesită anestezie

–          Chiar și după câteva ședințe, se poate observă rezultate

La Clinica Dr Constantin – drconstantin.ro din Brașov, a fost deschis primul cabinet privat de psihiatrie unde există astfel de servicii în Județul Brașov. Astfel, pacienții care doresc să își trateze atât durerile cronice, cât și depresia, pot beneficia de acest tip de tratament fără a apela la tratementul medicamentos, tratament cu efecte adverse care uneori sunt mai nocive decât boală în sine. Până nu de mult, tratamentul fără medicamente al durerii cronice prin TMS (Stimularea Magnetică Transcraniană) reprezenta o necunoscută pentru cabinetele de psihologie din România. Cu toate acestea anii și-au spus cuvântul iar evoluția și-a făcut simțită prezența în România. Tratamentul fără medicamente al durerii cronice prin TMS reprezintă o inovație de care foarte multe persoane pot beneficia, așa că dacă poți recomandă acest serviciu, nu ezită să o faci. Rezultatele vor fi pe măsură. Tratamentul prin TMS este o procedura prin care activitatea electrică a creierului este influențată prin intermediul unui câmp magnetic pulsatil generat prin intermediul unei bobine specifice.

Literatură de specialitate ne arată că nu există motive de îngrijorare atunci când vorbim de stimularea magnetică transcraniană. În prezent ajunge să fie practicată de diverse instituții medicale și nu numai, însă recomandarea specialiștilor este de a apela mereu la un cabinet de psihologie avizat în acest sens, procedura în cauză fiind realizată împreună cu un psihiatru.

Pentru a putea veni în întâmpinarea cleintilor din orașul Brașov, Clinică Dr Constantin, a deschis primul cabinet privat unde se oferta tip de servicii, unde pacienții pot fi tratați prin stimularea magnetică transcraniană (TMS).

În prezent serviciile de Stimularea Magnetică Transcraniană pot fi accesate prin solicitarea unei programări în acest sens, la Clinică Dr. Constantin din Brașov – Stradă de Mijloc Nr. 61. În ajutorul pacienților este recomandată apelarea telefonică la numărul 0728.294.929. Nu ezită să recomanzi Clinică Dr. Constantin oricărei persoane care are nevoie de ajutor. Stimularea Magnetică Transcraniană poate fi soluția unei noi vieți. Pacienții care ne trec pragul cabinetului sunt întâmpinați de profesionalisti care se vor asigura că le oferă cele mai bune servicii de o calitate superioară, personalizate ne nevoie și dorința fiecărui pacient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>