ADATA lanseaza SSD-ul extern SE900G cu iluminare RGB

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ADATA® Technology (Taiwan Stock Exchange: 3260.TWO), producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash, accesorii mobile si dispozitive de gaming, anunta lansarea modelului ADATA SE900G, unul dintre putinele SSD-uri externe de pe piata cu iluminare RGB.

ADATA SE900G este o unitate externa SSD USB 3.2 Gen2x2 care ofera o combinatie de performanta si design elegant, stralucitor. SE900G ofera performante excelente, cu viteze de citire si scriere de pana la 2000 MB/s. Acest lucru face ca modelul SE900G sa fie de 25 de ori mai rapid decat un hard disk extern standard. De exemplu, utilizatorii pot transfera un film 4K de 10 GB in doar zece secunde.

SE900G_1

Dincolo de performantele sale excelente, SE900G are un design cu iluminare RGB uimitor, unic printre SSD-urile externe. Iluminarea RGB acopera 74% din partea frontala pentru o eleganta inconfundabila. Mai mult, iluminarea RGB este emisa printr-un panou cu model in carouri, care confera dispozitivului un aspect texturat sofisticat si distinct. Utilizatorii care au investit deja in spatii de lucru sau PC-uri de gaming echipate cu dispozitive si accesorii RGB vor aprecia noul model SE900G.

productGallery332

SE900G este disponibil cu o varietate de capacitati de stocare (512 GB/1 TB/2 TB) fiind potrivit pentru creatorii de continut pentru a stoca si transfera fisiere mari sau pentru ca gamerii sa isi stocheze jocurile de consola suplimentare.

Noul SE900G este compatibil cu toate sistemele de operare importante, inclusiv Android, macOS si Windows. Utilizatorii se pot bucura de videoclipuri, fotografii, muzica si multe altele in orice moment si le pot partaja cu usurinta prin intermediul SE900G pe majoritatea dispozitivelor.

Disponibilitatea noului ADATA SE900G poate varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe informatii despre disponibilitate si preturi intr-o anumita tara, va rugam sa vizitati www.adata.com.

 Despre ADATA

ADATA Technology este al doilea cel mai mare furnizor mondial de module de memorie DRAM, se numara printre primele 25 de branduri internationale din Taiwan si detine peste 500 de brevete legate de memorii. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unitati flash USB, carduri de memorie, unitati SSD si unitati HDD portabile. Cu un angajament in ceea ce priveste inovatia, calitatea si performanta, produsele ADATA au castigat recunostinta si premii internationale, printre care iF Design, Red Dot Design, CES Inovare, Good Design, COMPUTEX Best Choice si Taiwan

Excellence. Pasarea colibri este mascota brandului ADATA si reprezinta agilitatea companiei de a inova si imbunatati viata oamenilor prin tehnologie. Pentru mai multe informatii, vizitati www.adata.com.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>