OnePlus organizează The Phone Dome Concert – găzduit într-un iglu construit din telefoane

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prima experiență de acest gen pentru a încuraja comunitatea din întreaga lume să se reunească prin intermediul muzicii

 OnePlus anunță The Phone Dome Concert – un concert interactiv, alimentat de dispozitivele OnePlus, care va fi găzduit în Danemarca și transmis în direct pe rețelele sociale OnePlus pe 4 decembrie, la ora 20. OnePlus înțelege faptul că tehnologia are puterea de a încuraja conexiuni profunde și semnificative și creează o platformă unică pentru a permite oamenilor din întreaga lume să se reunească prin puterea muzicii.

Într-un an în care conexiunile interumane au suferit cel mai mult, OnePlus a transformat această provocare într-o  oportunitate, profitând de tehnologia sa avansată pentru a-și surprinde comunitatea cu o experiență unică de divertisment interactiv. Pentru că muzica nu cunoaște limite, concertul interactiv va permite oamenilor din întreaga lume să se simtă conectați indiferent de fus orar sau de locație.

 OnePlus construiește o instalație pentru livestream creată din 50 de telefoane OnePlus, implicând inovația în realizarea de conexiuni umane. Oricine din întreaga lume se va putea alătura acestui eveniment condus de Mads Langer, artistul care va fi pionierul acestei experiențe aduse la viață prin tehnologia OnePlus.

„În aceste vremuri dificile, vrem să fim aproape de comunitatea noastră în moduri relevante, mergând dincolo de ofertele noastre de produse. Acesta este motivul pentru care suntem încântați să oferim comunității noastre o experiență unică, pentru a ne conecta între noi, punând această experiență de concert la dispoziția tuturor. Și cu atât de mulți consumatori care dețin astăzi un smartphone – acesta are potențialul de a fi cel mai mare concert live din lume ”, a declarat Tuomas Lampen, Head of Strategy OnePlus Europa. „Cu puterea dispozitivelor OnePlus, nu numai că am construit un iglu real ca locație pentru concert, dar vom putea oferi membrilor comunității noastre această experiență de vizionare fără probleme, din confortul caselor lor”.

 

Concertul interactiv în timp real va fi transmis în întregime pe dispozitivele OnePlus, asigurând un conținut video de înaltă calitate, datorită capacităților video puternice. Concertul va fi transmis în direct gratuit pe contul de Instagram al OnePlus și pe canalul YouTube al lui Mads Langer. Dacă vrei să afli mai multe despre eveniment și pentru a fi la curent cu noutățile viitoare, urmărește OnePlus IG.

 Despre OnePlus

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care aduce provocări conceptelor convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive cu design deosebit, calitate premium și hardware performant. OnePlus se dezvoltă prin cultivarea de legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com și să urmăriți OnePlus pe Facebook, Twitter, Instagram, Reddit și YouTube.

Despre Mads Langer

Vocea lui Mads Langer este subtilă și nuanțată, dar suficient de puternică pentru a captiva mulțimile de zeci de mii – chiar și atunci când este însoțită doar de grațioasa sa interpretare la pian și chitară. Este un artist multi platinum și premiat cu 100 de milioane de streams pe Spotify și Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>