Review Huawei MateBook D 15

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

matebook-d15-s9-pc-1-1024x899

Huawei MateBook D 15, este un laptop care are un aspect elegant și care este dotat cu tehnologie de ultima generatie pentru a oferi utilizatorilor o experienta de neuitat indiferent de activitatea realizata cu ajutorul acestui model de laptop. Este dotat cu un ecran IPS FullView, care are o diagonala de 15.6 inchi. Maginile acestui ecran au fost reduse foarte mult, pana la 5,3 mm, ceea ce face ca acest laptop sa fie alegerea perfecta pentru jucarea celor mai noi jocuri sau vizionarea de filme.

Usor, puternic, incarcare rapida. Asa se poate defini pe scurt Huawei MateBook D 15, laptop-ul care satisface nevoile oricarui pasionat de laptop-uri

Huawei MateBook D 15 este un laptop conceput pentru a raspunde nevoilor avute de catre cei mai pretentiosi pasionati de laptop-uri. Chiar daca este un laptop care este conceput sa fie foarte rezistent, greutatea acestuia este foarte mica, 1,53 Kg este greutatea pe care o are acesta. Este un laptop puternic pentru ca este alimentat de un procesor AMD Ryzen 5 3500U. Din punct de vedere grafic este dotat cu o placa video Radeon Vega 8. Viteza de citire si scriere este foarte rapida datorita celor 16 GB RAM DDR4. Nu doar din punct de vedere al vitezei de citire si scriere este rapid ci si din punct de vedere al timpului de incarcare. Pentru ca este dotat cu un incarcator 65W USB –  C, timpul de incarcare este foarte scurt. 30 minute sunt necesare pentru a incarca bateria de la 0% la 53%.

Huawei MateBook D 15 este un laptop rapid, cu un spatiu de stocare mare, care permite utilizarea acestuia in conditii de maxima securitate

Raspunde intr-un timp uluitor oricarei sarcini date, indiferent de cat de complexa ar fi acesta pentru ca acest model de laptop se bazeaza pe doua slot-uri pentru hard disk-uri.

Nivelul de securitate extrem de ridicat este unul dintre punctele forte ale acestui model de laptop. Deblocarea acestuia se poate face prin apasarea butonului de alimentare care este prevazut cu un cititor de amprenta care raspunde extrem de repede. Tot pentru a respecta intimitatea  persoanei care utilizeaza laptopul, cei de la Huawei au incorporat camera web in tastatura laptopului. Este o idee revolutionara care cu siguranta este apreciata de catre toate persoanele care considera ca le poate fi incalcata intimitatea cu ajutorul camerei web. Utilizand acest model de laptop nu mai poate fi vorba despre incalcarea intimitatii deoarece camera este inserata in tastatura si poate fi deschisa doar in momentul in care este apasata.

multi-screen-collaboration-poster

Pentru ca petrecem din ce in ce mai multe ore in fata laptop-ului si pentru ca acest lucru ne afecteaza vederea, Huawei MateBook D 15 este prevazut cu un ecran care este certificat TUV Rheinland. Ce inseamna aceasta certificare? Faptul ca ecranul utilizeaza o tehnologie de ultima generatie datorita careia este redusa foarte mult lumina albastra care afecteaza vederea.

matebook-d15-s13-pc-1

Concluzii

Huawei MateBook D 15 este un laptop care are un aspect si dotari premium motiv pentru care acesta este unul dintre laptop-urile care satisfac cu brio pana si pe cele mai pretentioase persoane. Este alegerea perfecta in cazul in care esti paionat de jocuri de ultima generatie, de vizionarea de filme sau pur si simplu daca esti nevoit sa stai foarte multe ore in fata lui pentru a lucra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>