Philips Audio lansează căștile wireless PH805, dotate cu tehnologia de anulare a zgomotului

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  



Philips PH805_3
hnologii de ultimă generație la un preț competitiv 

București, 4 noiembrie 2019 – TP Vision anunță lansarea noilor căști Philips PH805, care beneficiază de performanță audio excelentă, tehnologie avansată de anulare a zgomotului, confort, design și calitate. 

  • Căștile PH805 se remarcă prin funcționalitate, aspect și caracteristici premium pentru segmentul mediu al pieței de căști wireless ANC care sunt în contact cu urechea.
  • 95% din anularea zgomotului de fundal cu reducere de -27db garantată.
  • Ușor de utilizat datorită controlului tactil, controlului prin butoane fizice și controlului vocal.
  • Datorită plierii inteligente, PH805 este unul dintre cele mai ușoare modele din sectorul ANC de căști ANC cu montare peste ureche, cu o greutate de doar 235 grame. 

Sunet de înaltă calitate prin tehnologia de anulare a zgomotului

Căștile PH805 sunt capabile să anuleze până la 27dB sau 95% din zgomotul de fundal, cu ajutorul celor patru microfoane cu care sunt dotate: două microfoane de feedback în interiorul căştilor şi două de feed-forward în afara căştilor. Această tehnologie ajută ca zgomotul de pe stradă sau din trafic, sunetele de fundal sau vocile umane să fie reduse sau anulate dramatic. Pernele ergonomice realizate din spumă cu memorie moale completează anularea zgomotului, oferind utilizatorului o experiență de ascultare totală,  neîntreruptă de zgomotele din jur. PH805 reproduce un sunet clar, de înaltă rezoluție, permițând iubitorilor de muzică să se bucure de melodiile preferate exact așa cum au fost concepute, fără a fi intercalate de alte sunete externe. 

Control total asupra căștilor

Cele două cupe conțin atât butoane de comandă manuale, ușor de utilizat, cât și controale tactile. Glisarea în sus sau în jos pe partea dreaptă a cupei controlează volumul și funcțiile de asistent vocal de bază. Tehnologia de anulare a zgomotului (ACN/Active Noise Cancellation) poate fi activată sau dezactivată cu o simplă atingere. Această capabilitate îi oferă utilizatorului posibilitatea de a alege dacă vrea să audă sau nu ce se întâmplă în jurul său în timp ce ascultă muzică. Pe de altă parte, butoanele fizice ajută la acțiuni precum: redare, pauză, skip înainte sau înapoi sau efectuarea unui apel.

Design ușor și pliabil

Căștile PH805 sunt unele dintre cele mai ușoare modele din categoria căștilor wireless ANC, cântărind doar 235 de grame. Design-ul special conceput pentru a permite plierea este perfect pentru depozitare și transport. 

Căştile Philips PH805 suportă conectare wireless prin Bluetooth 5.0, astfel încât utilizatorul se poate bucura de playlist-ul din telefon, tabletă sau laptop, fără cabluri, beneficiind, în același timp, de calitate ridicată a sunetului. Durata de viață a bateriei este de până la 30 de ore, mai mult decât suficient chiar și pentru cea mai lungă călătorie. Încărcarea rapidă a bateriei înseamnă alte două ore de redare disponibile în doar cinci minute. Căștile prezintă, de asemenea, opțiunea unei conexiuni prin cablul extra audio inclus în pachetul de accesorii. În acest fel, utilizatorul poate folosi în continuare căștile, chiar și atunci când rămân fără baterie. Modul analogic permite, de asemenea, conexiunea la sistemele de divertisment oferite de companiile aeriene.

Astfel, PH805 oferă utilizatorului un sunet de calitate, lipsit de zgomotul de fundal, mai mult confort și libertate deplină de mișcare, toate într-un design acustic închis, atractiv și compact.

Căștile PH805 vor fi disponibile în România începând cu luna noiembrie, la prețul de 179.99 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>