Bijuteriile momentului de la Ioana Preda

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

sdfsdfds

Care sunt tendintele momentului? Care sunt cele mai populare accesorii? Ce modele sa alegi sa fii la moda? Trebuie sa faci un cadou si nu stii ce sa alegi? Bijuteriile de argint ale creatoarei Ioana Preda sunt potrivite pentru oricine si la orice ocazie. Pentru a afla mai multe si pentru a gasi bijuteria cea mai potrivita pentru tine si pentru stilul tau, afla care sunt bijuteriile momentului de pe site-ul ioana-preda.ro.

  1. Cerceii in forma de cerc, precum modelul Double Circle, sau modelul Multi Circles. Vorbim despre bijuterii argint de calitate, deosebite ca design si ca textura. Double Circle sunt simpli si feminini si nu iti vor incarca tinutele, ci te vor ajuta sa pastrezi o linie curata, moderna in fiecare zi. Acesti cercei reprezinta o alternativa deosebita a cerceilor mici, pe lobul urechii, atat de comozi si simplu de asortat. Cerceii sunt din argint 925 rodiat, alcatuiti din 2 cercuri, unul plin, altul gol, de diferite dimensiuni. Cercul mare poate fi detasat, permitand astfel purtarea cerceilor in 2 moduri.
  1. Choker-ele de argint precum modelul Rose Sky. Acest choker deosebit incorporeaza tot ce cautam intr-o bijuterie: frumusete, delicatete, calitate si autenticitate. Stelutele si semilunele ocupa un loc special in colectiile Ioana Preda, iar acest choker este alegerea perfecta pentru fiecare sezon, in care accesoriile wow sunt un must al fiecarei zile. Este un choker fin din argint 925, placat cu aur roz, cu elemente mobile stilizate in forma de stea si semiluna.
  1. Bratarile minimaliste precum Black Wonder. Aceasta este o bratara versatila si usoara, ce va deveni un must al fiecarui outfit. Modelul sau minimalist o va face o prezenta delicata la mana ta, fiind potrivita atat pentru ocazii speciale, cat si pentru o zi obisnuita la locul de munca. Aceasta este o bratara semirigida din plasa de argint 925, placat cu rodium negru, cu inchizatoare pe magnet. Modelul este unul unisex.
  1. Inelul minimal, precum modelul Pink Square. Acest inel este definitia lucrurilor simple care au atras dintotdeauna atentia si ofera o linie curata si eleganta. Este un inel potrivit oricarui outfit. Pink Square este un inel din argint 925, placat cu aur roz, minimalist, cu 2 patrate goale in partea superioara. Modelul permite ca inelul sa fie usor reglabil. Poate fi purtat pe orice deget.

Indiferent de ce bijuterii alegi, ioana-preda.ro iti ofera garantia calitatii si a faptului ca poti fi mereu in tendinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>