California este mai aproape printr-un ceas

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Multi dintre noi sunt fascinati de visul american. Cu totii visam sa mergem in tara tuturor posibilitatilor si sa realizam lucruri pe care in Europa nu prea reusim sa la facem. Una din cele mai atractive zone este California. Aflata, in vest, pe Coasta Pacificului, California este zona cea mai “vanata”, inclusiv de turisti, datorita unor locatii de exceptie cum ar fi: Las Vegas, San Francisco, Los Angeles cu celebrul Hollywood, Muntii Sierra Nevada, Desertul Mojave si multe alte atractii naturale sau construite de om. Desi multi ne dorim sa ajungem acolo, putin au sansa de a realiza acest lucru. Insa, putem sa ne simtim californieni prin stilul de viata pe care il ducem si prin accesoriile sau outfit-urile pe care le purtam.

Oamenii din aceasta zona se remarca printr-un stil vestimentar lejer, casual elegant, si accesorii de exceptie. De exemplu, barbatii se remarca printr-un fel de nonconformism care atrage. Nelipsit, de cele mai multe ori, din intreg outfit-ul unui californian adevarat este ceasul. Daca doriti ceasuri barbatesti care sa fie originale si cat mai aproape de stilul barbatilor americani din aceasta zona, puteti intra pe site-ul ceasmania.ro si alege ceasuri de la brand-ul Nixon. Aceasta este o marca originala din California, ce furnizeaza de 20 de ani ceasuri barbati, de top, extrem de frumoase, de calitate si la preturi foarte accesibile chiar si pentru noi. Intr-o tinuta casual care ne poate aminiti de stilul californian puteti incorpora urmatoarele ceasuri:

  1. Nixon Time Teller Black Reflective Woven- este un ceas casual, dar in tendinte, ce reflecta perfect stilul pur californian. Cureaua este din material textil, cu finisaje subtile de piele si cadranul este din otel inoxidabil de culoare neagra. De asemenea, cadranul este din cristal mineral durificat, ceea ce ii ofera ceasului foarte multa rezistenta.
  2. Pentru un stil sport si cineva care are o viata activa, ceasul Nixon Unit -197-127 White Black este perfect. Bratara acestuia este din silicon rezistent si cadarnul din plastic de cea mai buna calitate. Pretul este unul rezonabil si este ceasul preferat, in special, de tineri pentru design-ul cool pe care il are.

De asemenea, de la acelasi brand mai puteti achizitiona si alte modele, toate disponibile pe site-ul magazinului ceasmania.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>