ADATA si XPG prezinta solutii complete pentru gaming mobil la MWC 2018

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bucuresti, 23 februarie – ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta cu bucurie prima sa participare la Mobile World Congress (MWC) 2018, cel mai mare si mai important eveniment pentru industria de tehnologii mobile. ADATA si XPG prezinta impreuna o solutie completa pentru jocuri mobile care ofera mobilitate, functionalitate si confort pentru a raspunde nevoilor tot mai complexe ale utilizatorilor. ADATA prezinta cele mai recente trei modele de power bank-uri cu celule de inalta densitate, oferind posibilitatea de a alege culorile si capacitatile dorite. In cazul XPG, castile EMIX I30 vin cu un design patentat, caracterizat de sunetul surround pe 5.2 canale, cu o calitate a acestuia bogata si detaliata.

Seria XPG de produse audio de gaming

In prezent, utilizatorii sunt fascinati de evolutia rapida a tehnologiei mobile. Segmentul de gaming pe terminale mobile este unul dintre putinele care au crescut rapid, intr-un ritm accelerat si cu o cerere tot mai ridicata. XPG pune accent pe furnizarea unei calitati a sunetului bogate si detaliate. Castile EMIX I30 cu 5.2 canale sunt create cu o tehnologie tubulara de vid interior care ofera un sunet 3D surround realist. De asemenea, acestea utilizeaza unitati de dimensiuni mari de 13,5 mm realizate din materiale monomere durabile, dar reactive. EMIX I30 functioneaza instantaneu cu majoritatea dispozitivelor. De la PC-uri la console si dispozitive mobile, conectati-le si bucurati-va de experienta oferita. In ceea ce priveste jucatorii PC, setul de casti EMIX H30 si amplificatorul SOLOX F30 reprezinta primele solutii audio lansate de XPG special pentru gameri si ofera functionalitate suplimentara. EMIX H30 este echipat cu difuzoare de dimensiuni mari, de 53 mm, cu o gama de frecvente de la 20Hz la 20.000Hz. Amplificatorul SOLOX F30 dispune de un difuzor util si de moduri audio suplimentare. Modurile de joc, muzica, filme si chat va ofera puterea, profunzimea si claritatea pe care le doriti, modificand sunetul pentru a se potrivi fiecarei aplicatii.

ADATA ofera cele mai bune accesorii de gaming pentru jucatorii mobili

Indiferent daca jucati ocazional jocuri pe terminale mobile sau sunteti pasionati de acestea oriunde v-ati afla, ADATA ofera o varietate de accesorii, inclusiv pad-uri de incarcare wireless, power-bank-uri si carduri de memorie, produse care reprezinta modalitatea perfecta de imbunatatire a experientei de gaming. Modelul CW0050 este un suport de incarcare fara fir, cu o grosime de doar 6 mm, care accepta standardul de incarcare wireless Qi pentru cele mai recente dispozitive mobile, cum ar fi Apple iPhone 8, iPhone X si Samsung Galaxy 8 / Note 8. Cele trei noi baterii cu densitate mare P10050, P16750 si P20010 ofera o varietate versatila de culori si capacitati. ADATA continua sa dezvolte noi optiuni pentru hard disk-uri externe si SSD-uri in viitorul apropiat, cum ar fi hard disk-ul extern HD330 cu capacitate de 5TB, HD710M Pro si SSD-ul extern SE730H cu USB-C si capacitate de 1TB.

Va invitam sa vizitati ADATA si XPG la MWC 2018

Data: 26 februarie – 1 martie 2018

Locatie: Fira Gran Via (Fira Barcelona), Barcelona, Spain

Sala de expozitii nr. 5

Stand nr.: 5K51

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Despre XPG
Xtreme Performance Gear (XPG) este o marca ADATA Technology care ofera hardware de inalta performanta pentru PC. Produsele XPG se disting prin depasirea metodologiei stricte ADATA A+ de testare, pentru a asigura cele mai inalte standarde pentru stabilitatea si performantele superioare ale produselor. XPG ofera gamerilor, entuziastilor si overclockerilor o experienta extraordinara, experimentata cel mai bine la performante maxime. Linia XPG prezinta atribute tehnice avansate, iar puterea sa straluceste prin design-uri elegante care au castigat distinctii de prestigiu la nivel mondial. Acestea includ de la Good Desing Award Japonia la Taiwan Excellence Gold Awards. Produsele ADATA XPG sunt recunoscute de overclockeri si de echipe profesioniste de gaming de renume mondial, care le folosesc ca hardware esential pentru obtinerea victoriei. Pentru mai multe informatii, vizitati www.xpg.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>