Atatea nuante, forme si mesaje intr-un buchet

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

flori8
Cum poti sa-i spui unei femei ca este perfecta, ca o iubesti si iti doresti o relatie cu ea bazata pe respect reciproc, incredere si prietenie adevarata, pe care sa va altoiti cu succes dragostea?
Te-ai gandit sa folosesti limbajul florilor si sa apelezi la un mesager: flori Bucuresti. ro/? Un barbat romantic pariaza pe trandafiri, dar unul extra-romantic pe orhidee.
Orhideea simbolizeaza frumusetea perfecta, iar oferind buchete cu aceste flori recunosti faptul ca esti fascinat de exteriorul ei, cum esti indragostit si de suflet. Buchetul “Eleganta absoluta” ii va aduce Paradisul in casa acum in mijlocul iernii si ii va marturisi cat de apreciata este de tine.
flori9
Produsul se gaseste la categoria flori exotice fiindca are in componenta cale portocalii (flori scumpe si rare), orhidee vernil, trandafiri rosii si galbeni, si crizanteme portocalii. Aranjamentul este intregit de alte plante utilizate ca decor. Cromatica alcatuita din portocaliu (dominant), rosu, galben, vernil este fabuloasa. Portocaliul atenueaza pana la anulare oboseala si pesimismul si induce o stare de optimism, tocmai de aceea este indicat ca acest buchet de flori sa fie trimis in zilele mohorate alb-negre ale sfarsitului de toamna si inceputului iernii, inainte de prima ninsoare. Aceste flori produc infinita placere oricand, dar invioreaza spiritele in special in zilele monotone. Femeia care va primi buchetul intr-o zi ploioasa avand de la fereastra casei privelistea copacilor negri si goi, nu-l va uita niciodata pe cel care i le-a trimis.
Expeditorule, ar trebui sa sti ca la descoperirea florilor, primul ei gest este acela de a le saruta cu gratie, iar prin el doreste sa te sarute si sa te imbratiseze pe tine!
O poti asigura ca “Totul este in ordine” intre voi cu buchetul care poarta acelasi nume. Chiar daca stai pe ganduri sau vii nervos de la munca (ritmul alert al vietii implica tensiune) relatia voastra de iubire a ramas la fel.
flori5
Totul este in ordine, chiar daca ea a ramas in tara, iar tu lucrezi peste hotare fiindca nu va puteti realiza in tara voastra. Sa mai astepte putin, sa se bucure de flori si sa le ingijeasca si vei fi acasa de sarbatori!
Florile sunt ordonate perfect in acest buchet la fel cum iubirea voastra ramane intacta sau sporeste in ciuda incercarilor. Gerbera roz prafuit simbolizeaza fericirea pe care o veti experimenta cand va veti strange din nou in brate. Lalele albe exprima inocenta ei. Alstroemeria portocalie ii aduce doza necesara de optimism sa poata rezista dorului de tine pana vei veni acasa.
Loialitatea ei iti da putere sa rezisti printre straini. Trandafirii roz accentueaza promisiunile vietii fericite, in timp ce calele crem ii demonstreaza ca ea domneste in inima ta, iar flacara mov a elementelor decorative este un indiciu sigur ca veti avea succes in doi, adica va veti realiza pe toate planurile: material, emotional, profesional si spiritual.
Viata trebuie traita frumos, chiar daca nu este mereu roz, trimite-i buchetul “Generos” din trandafiri și alstroemeria. Gandindu-se ca pielea unui nou-nascut este roz-catifelata va intelege ce astepti de la ea.

Dragul meu, este normal si generos sa trimiti flori femeilor importante din viata ta si poti inventa ocazii pentru asta. De pilda poti scrie pe felicitare: “Pentru ca imi faci noptile de poveste”, “Pentru ca esti cea mai intelegatoare sotie din lume”, “Pentru ca nu te superi cand intarzii in oras cu prietenii la o bere”, “Pentru ca existi si ai fost de acord sa mergem impreuna pe acelasi drum!”
Vin sarbatorile si cel mai mult ar trebui sa conteze pregatirea sufletelor. Sa fim mai buni si mai atenti cu cei din jur! Flori Bucuresti asteapta sa vesteasca iubirea si recunostinta voastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>