Ce trebuie sa stii inainte de a alege vasul de toaleta potrivit

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

b-acticlean-self-cleaning-toilet-3-1024x1024

Nu e usor deloc sa alegi un vas de toaleta, iar daca te-ai confruntat cu asta, sigur stii si tu. E dificil sa iei o decizie intre a economisi mai multi bani sau a alege un design modern care sa te ajute sa obtii un aspect mai curat al baii tale. Totusi, daca tii cont de cateva sfaturi, e posibil ca ceata din mintea ta sa se risipeasca, sa te hotarasti suta la suta incotro sa o iei si sa alegi un vas WC potrivit pentru baia ta.

Iata cateva ponturi care te vor ajuta sa alegi vasul de toaleta cel mai potrivit:

Asigura-te ca toaleta va fi pozitionata optim

Dintre toate vasele de WC disponibile pe piata, nu poti sa alegi orice, de multe ori te limiteaza distanta pe care o ai la dispozitie intre perete si chiuveta sau intre perete si scurgere, conteaza si unde e pozitionata usa, dar si alte aspecte. Ideal ar fi sa ai o baie spatioasa, astfel incat sa nu depinzi de aceste distante, dar nu traim intr-o lume ideala si doar unii dintre noi avem acest privilegiu.

Alege forma vasului de toaleta

Vasele de toaleta sunt disponibile pe piata in diferite forme, dimensiuni si variatii de design. Trebuie sa stii ca, in ceea ce priveste forma, exista vase de WC cu deschiderea rotunda sau ovala, dar gasesti si vase cu deschiderea dreptunghiulara. Apoi avem vase de toaleta suspendate si vase de toaleta cu montaj pe podea. Toaletele ovale devin din ce in ce mai populare, pentru ca multi oameni le aleg in locul celor rotunde. Alege forma geometrica potrivita baii tale!

Ai nevoie de protectie si confort

Daca vrei ca vasul de WC sa fie cat mai confortabil, atentie la materialul din care este realizat, in primul rand; iar daca igiena e pe primul loc pentru tine, trebuie sa stii ca exista pe piata si vase de toaleta din materiale antimicrobiene. Acestea au un strat in plus antimicrobian, pentru confort si protectie in acelasi timp. Vei avea o dispozitie mai relaxata stiind ca vasul tau de WC te protejeaza de microbi.

 

Vas WC suspendat sau cu montaj pe podea?

frog-toilet

Vasele de toaleta suspendate sunt mai scumpe si mai dificil de instalat, dar si rezultatul este pe masura. Arata mai bine si sunt mai usor de curatat. Cele cu montaj pe podea, desi au pretul mai mic, nu te ajuta sa iti faci baia sa para mai spatioasa. Sunt insa mai usor de instalat. Ce alegi aici depinde in mare parte de ce buget dispui si ce pretentii ai de la baia ta. Vrei o baie moderna? Alege un vas WC suspendat, insa nu oricum, ci unul care e oval sau dreptunghiular. Cea mai moderna solutie este vasul de WC suspendat dreptunghiular si evident cu incastrarea in perete a rezervorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>