Relocarea restaurantului catre un vad comercial mai mare

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ei, da, te felicit. Ai inceput cu vanzarea ambulanta de sandvich-uri, covrigi si pateruri cu branza, apoi ai inchiriat un local intim, iar restaurantul tau a devenit curand neincapator fiindca ofereai mancare buna, regulile de igiena erau respectate, iar personalul amabil. Acum ai mai facut un pas in top si te muti in centru fiindca tocmai ai cumparat o casa boiereasca veche pe care ai renova-o si ai gandit-o astfel: la etaj ca locuinta personala, iar la parter ca restaurant. Este clar ca vei avea nevoie sa te ajute cineva la mutarea mobilei. Si mobilierul localului are nevoie de relocare, dar si cel din casa ta. Nu trebuie sa fii speriat, fiindca se va rezolva elegant, firma iti va pune la dispozitie cele mai bune masini si personal care sa te ajute la manipulare.

Fiindca te extinzi, trebuie sa cumperi echipamente fast food care sa fie performante si sa le inlocuiasca pe cele vechi. In plus, unele dintre aparatele tale erau prea mici, gandite pentru o suta de consumatori, aici vin zilnic mult mai multi, unii pleaca de la birouri sa manance preparate bune si calde la tine.

Ai nevoie de echipamente de bucatarie mai mari.

Sper ca ai facut deja selectia impreuna cu personalul si familia care iti este alaturi mereu si ai renuntat la ceea ce este vechi sau are un aspect deplorabil!  Daca tot ai apelat la servicii de mutari firme, ai impachetat deja lucrurile si ai dus al fier vechi echipamentele depasite.

Se impune achizitioanarea unei mamite datorita fluxului de consumatori fiindca trec foarte multi prin zona centrala, plus ca partenerii tai fideli de afaceri vor trece si in noul local sa manance si sa se bucure de atmosfera placuta, sa schimbati o vorba.

Banuiesc ca realizeze faptul ca ospatarii vor fi suprasolicitati si nu mai pot ajuta la bucatarie, asa ca ai de completat lista achizitiilor cu un mixer planetar profesional.

Daca ai face toate acestea de unul singur, sau ajutat de oameni care sunt activ, dar lipsiti de experienta la relocarea unei afaceri, ar dura luni intregi pana ai deschide restaurantul.

Gratie tututor acestor posibilitati, intr-o zit e muti si in a doua demarezi afacerea in noul loc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>