Acer anunta noul Aspire S24, cel mai subtire PC desktop all-in-one din istoria companiei

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

acer
Informatii esentiale

  • Design-ul spectaculos include elemente precum un ecran ultrasubtire de 5,97 mm, fara margini, si accente de culoarea Gold Rose, pentru o tusa de eleganta si lux
  • Performanta de top, gratie procesoarelor Intel® Core de generatia a opta si, optional, memoriei Intel Optane
  • Zona de incarcare wireless situata pe soclu ofera suport pentru incarcarea echipamentelor compatibile cu tehnologia Qi

Acer a anuntat astazi extinderea gamei sale iconice de computere desktop Aspire cu noul sistem Aspire S24, un model all-in-one cu ecran de 23,8 inci. Conceput ca un exemplu de eleganta, Aspire S24 este computerul perfect cu Windows 10 pentru consumatorul modern aflat in cautarea echilibrului intre stil si performanta.

Noul model all-in-one este cel mai subtire produs vreodata de Acer, ecranul avand un profil cu o grosime de numai 5,97 mm. Ecranul fara margini si designul in negru si auriu mat al lui Aspire S24 vor atrage privirile oriunde s-ar afla in casa, adaugand un strop de eleganta functionala si lux.

Construit in jurul a doua obiective – design si functionalitate premium – Aspire S24 ofera o experienta vizuala vie si proaspata indiferent de unde il privesti, datorita ecranului Full HD IPS[i] cu unghi de vizualizare larg, de 178 de grade. Rama ultra-ingusta a ecranului, de doar 2,7 mm, aduce raportul intre suprafata ecranului si cea totala la 90%, ceea ce da senzatia unui ecran mai mare, care umple intreg campul vizual.

Performanta si fluiditate in utilizare

Echiparea cu procesoare Intel® Core complet noi, de generatia a opta, si, optional, cu memorie Intel Optane, face ca Aspire S24 sa redea cu usurinta continuturi multimedia captivante si sa indeplineasca sarcini de zi cu zi, asigurand in acelasi timp o experienta de utilizare fluida si interactiva. Conexiunea wireless prin tehnologia Intel® Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO) asigura o legatura rapida si fiabila la retea, iar gratie subwooferului cu 2.1 canale, compatibil cu tehnologiile Dolby Audio™ Premium si Acer TrueHarmony™, computerul le ofera utilizatorilor un bas puternic si profund, ce aduce la viata chiar si cele mai subtile sunete din muzica si video.

Raspunsul la nevoile stilului modern de viata

Aspire S24 duce functionalitatea la noi niveluri prin Windows 10, care include asistentul virtual Cortana si Microsoft Edge. Soclul, care serveste si ca statie de incarcare wireless, le permite utilizatorilor sa isi incarce dispozitivele mobile fara grija cablurilor, datorita suportului pentru incarcarea wireless a echipamentelor compatibile Qi.

Cu un design ergonomic, conceput pentru a imbunatati productivitatea la maximum prin reducerea oboselii si disconfortului utilizatorilor, Aspire S24-880 are un ecran rabatabil la inclinatii de la -5 la 30 de grade, care combina tehnologia Acer ExaColor™ pentru a reproduce fidel culorile, precum si tehnologiile BluelightShield™ si Flickerless™, ce pot contribui la prevenirea oboselii ochilor.

Aspire S24 este dotat cu un SSD de 256 GB[ii] si un HDD cu capacitatea de 2 TB, care serveste ca spatiu de stocare, fiind astfel echipamentul perfect pentru editarea si stocarea proiectelor video de anvergura.

Preturi si disponibilitate

Acer Aspire S24 va fi disponibil in America de Nord din ianuarie 2018, la un pret incepand de la 999 USD, si in tarile din regiunea EMEA din noiembrie 2017, la preturi incepand de la 999 euro.

Specificatiile, preturile si disponibilitatea difera in functie de regiune. Pentru detalii despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturile acestora va rugam sa luati legatura cu cea mai apropiata reprezentanta Acer, accesand www.acer.ro

Acer Aspire S24 a fost prezentat azi la evenimentul de presa next@acer din cadrul IFA, in Germania, unde compania a anuntat o serie de noi echipamente si solutii. Pentru detalii, vizitati acer.com/nextatacer.

[i] Toate brandurile si denumirile de produse mentionate aici includ marci comerciale ale respectivelor companii si sunt utilizate exclusiv pentru a describe sau identifica aceste produse

[ii] Specificatiile pot diferi in functie de model si regiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>