DigitalCraft.ro – sustine noii antreprenori aplicanti la Start-UP Nation, solutia ideala pentru cei aflati la inceputul unei afaceri

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O multime de atreprenori aflati la inceputul carierei iau decizia de a-si deschide propria afacere iar acest lucru se va realiza mai rapid pentru cei care au aplicat la programul Start-up Nation pentru o finantare nerambursabila.
Indiferent de domeniul in care vrei sa activezi cu noua afacere este foarte important ca aceasta sa fie prezenta in mediul online, care a cunoscut o dezvoltare majora in ultimii ani. Pentru acest lucru, primul pas este sa ai un website care sa-ti reprezinte si sa-ti promoveze afacerea. Este mult mai usor de realizat acest lucru pentru cei care au cunostinte in domeniul IT si stiu deja ce au nevoie, insa pentru ceilalti, este nevoie sa apeleze la firme care se ocupa de creare de website-uri si de promovare. Pentru aceasta, firma Digital Craft vine in ajutorul noilor antreprenori cu solutii in materie de creare si promovare website.

Specialistii Digital Craft le ofera celor ce au aplicat pentru imprumuturi nerambursabile un pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation, care le asigura prezenta in mediul online intr-un mod activ. Acesta ofera o serie de solutii complete pentru ca afacerea ta sa cunoasca un adevarat succes in mediul online.

Pentru crearea website-ului, cei de la Digital Craft folosesc cea mai populara si avansata platforma, CMS-Wordpress care le ofera o multime de avantaje fiind usor de administrat si de modificat, are un SEO fiendly si este compatibila cu toate browserele moderne si totodata site-ul creat va fi optimizat sa poata fi accesat si de pe dispozitivele mobile, un aspect important in ziua de azi. Asadar antreprenorii vin cu ideile de baza iar cei de la Digital Craft creeaza website-ul in concordanta cu dorintele clientului in cel mai scurt timp posibil.

Cu ajutorul acestui pachet de creare website si promovare numit Start-up Nation, antreprenorii beneficiaza de servicii de promovare avansate si rapide prin intermediul PPC si SEO. PPC reprezinta cea mai rapida metoda de promovare presupunand crearea de campanii de promovare platite. SEO se refera la optimizare SEO, un proces prin care vizibilitatea online a unui website creste iar acesta apare printre primele rezultate pe Google atunci cand o persoana este interesata de serviciile oferite de firma.

Antreprenorii beneficiaza in plus si de serviciul de branding pentru alegerea unui logo potrivit tipului de afacere si de gazduire web, avand parte de asistenta in alegerea domeniului web si beneficiaza de un pachet de hosting gratuit pentru un an, potrivit pentru site-ul acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>