Un troller pentru fiecare zi

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Uneori prefer sa ma rup de viata cotidiana si imi achizitionez vreo calatorie spontana. Incep sa fac bagajul rapid, cata vreme, imprimanta printeaza biletele de drum, cata vreme, masina de spalat nici nu si-a terminat programul. Intotdeauna e vreme pentru o pauza de raspunsuri, fara vreo intrebare adresata insa. Fiecare calatorie imi aduce oameni noi, oameni care imi sunt asemeni oglinzilor.
ddd
Parca imi si seamana uneori prea mult. Peste tot in lumea asta sunt si alte persoane cu hobby-uri poate asemanatoare, cu ticuri sau frici, cu dorinte sau vise. Lumea in sine este o poveste frumoasa. Lumea e de fapt povestea aia pe care o vezi asa cum doresti sa o vezi, din fata cortinei sau din spatele acesteia. Din fiecare calatorie, fie ca este vreuna doar de o zi sau de cateva saptamani, in cazul celor fericiti si liberi, se intampla sa aleg si eu si tu, ca doar oameni suntem, anumite obiecte. Poate le alegem datorita culorii, poate au o semnificatie anume sau doar le dam noi una…si poate-le ar putea continua.

Ideea este insa una simpla, pe langa hainele si restul obiectelor de uz personal alaturi de care plecam la drum, de oriunde venim, mai aducem si alte obiecte. Pentru noi sau pentru a fi daruite, acestea ingreuneaza bagajul, este clar. Si atunci, de preferat este sa renunti la geanta de umar. Si totusi unde gasim trollere de calitate si ce inseamna un troller de calitate pana la urma? Cand m-am urcat din Amsterdam in trenul catre aeroport, am ramas cu manerul valizei in mana, cata vreme aceasta se plimba singura pe coridorul vagonului.

Pana la urma, am reusit sa gasesc o varianta de a o cara si de a ajunge cu tot ce continea acasa, desi vreo doua zile m-a cam durut spatele si am mirosit a crèma mentolata speciala pentru muschi. S-a mai intamplat odata in Londra sa raman fara o roata la troller si nici aceasta experienta nu a fost una prea placuta, mai ales ca aveam ceva greutate in interior. Hm, uneori ne purtam drept trollere stricate, propriile frustrari sau tristeti. Sunt tare grele. Ce-ar fi sa gasim un troller in regula si pentru acestea? Unul care sa calatoreasca singur catre neant, sa se intoarca apoi doar cu fericire si implinire?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>