Ce trebuie sa faci pentru o silueta de invidiat

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Acum ca a venit primavara tot mai multa lume se gandeste la un corp bine sculptat si cum ar putea sa isi imbunatateasca aspectul fizic intr-un timp cat mai scurt. Ei bine, nu exista o formula magica care sa te faca peste noapte mai slab sau mai tonifiat, dar daca adopti un stil de viata sanatos si ai o rutina sau o activitate zilnica, esti pe drumul cel bun. Poti incepe printr-un program de slabire si tonifiere din Constanta, iar in combinatie cu o dieta adecvata, rezultatele nu vor inceta sa apara. Descopera mai jos cativa pasi simpli pe care este indicat sa ii respecti in alimentatie si cum sa ai activitate fizica saptamanala.

Este recomandat sa ai cateva mese pe zi, chiar 5, care sa fie bine proportionate iar intre mese sa ai mici gustari din fructe, cereale, etc. Incearca sa inlocuiste sucurile carbogazoase cu sucuri naturale din fructe, facute chiar de tine simplu si rapid din: portocale, mere, banane, morcovi, etc.

Un stil de viata sanatos nu inseamna numai dieta si alimentatie, trebuie neaparat sa faci si sport. Daca combini o alimentatie sanatoasa cu sport vei avea rezultate excelente. Poate fi greu cand te gandesti ca trebuie sa te apuci sa faci miscare, dar de fiecare data dupa ce mergi la sala vei vedea cat te bine te simti si cat de multa energie vei avea.

Nu este recomandat un tip de sport neaparat, poti incerca mai multe, sa afli care ti se potriveste si iti place: aerobic, fitness, capoeira si multe altele.

Micul dejun este alta parte importanta care tine de o alimentatie corecta si sanatoasa. Este recomandat sa iei micul dejun in fiecare zi. Stim cu toti ca traim intr-o lume care este in continua miscare si nu avem prea mult timp pentru prima masa a zilei. De aceea exista cateva variante pentru un mic dejun sanatos chiar daca esti pe fuga mai tot timpul.

Sucuri naturale – smoothie – aceste bauturi revigorante se pot face simplu si rapid la tine acasa, in plus poti sa il duci cu tine oriunde, la serviciu sau la sala. Este simplu de preparat, trebuie doar sa combini fructe si legume: salata verde, castraveti, avocado, mere, banane chiar si semintele preferate: seminte de in, seminte de chia, etc. Poate fi un mic dejun hranitor si foarte gustos pe care poti sa il consumi oriunde.

Exista destule solutii pentru a avea un stil de viata sanatos chiar si cand nu ai timp pentru asta, trebuie doar sa vrei si sa incepi sa faci lucrurile mentionate mai sus, te vei simti mai bine dupa doar cateva zile si vei vedea si rezultatele muncii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>