Tendinte si obiecte handmade de calitate

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

In decursul timpului mi-a fost dat sa vad si sa aud tot felul de lucruri despre bratarile handmade, indiferent daca acestea sunt bratari dama ori bratari barbatesti. Mi s-au parut extrem de interesante o serie de articole dedicate cerceilor handmade unde se vorbea intr-o maniera extrem de frumoasa despre proprietati care ar face bine celui care o poarta. Chiar daca unele persoane mai sceptice ar dori acum sa ma contrazica, spunandu-mi faptul ca de practic energia pozitiva este cu totul si cu totul altceva, aceasta fiind imposibil de gasit in obiecte handmade, multi pasionati si mestesugari ai bratarilor handmade mi-au spus cu incredere tot felul de lucruri pozitive despre bratari si tot felul de alte obiecte handmade. Informatiile au parut a fi mult mai importante si reale decat unele critici venite din partea unora pe diverse forumuri. Mi-a ramas in minte o informatie cu referire la bratari Shamballa – despre care cred ca v-am mai povestit si acum ceva timp, pe cand participasem in calitate de fotograf la un eveniment tematic de handmade. Aceste bratari sunt considerate a fi importante pentru a atinge pacea, fericirea, linistea, perfectiunea pentru regasirea echilibrul interior. Mai mult acestea sunt confectionate manual si au efecte benefice asupra psihicului purtatorului, datorita pietrelor naturale semipretioase din care sunt confectionate.

In afara evenimentelor tematice unde majoritatea celor care produc bratari handmade vin si sunt mereu prezenti am tot stat si m-am gandit de unde alt undeva as putea procura diverse bratari handmade printre care si bratari Shamballa. Majoritatea celor interesati de lumea si universul handmade stiu faptul ca evenimentele nistate pe o astfel de tematica ajung sa fie din pacate destul de rare. Chiar daca acum lucrurile arata ceva mai bine decat in trecut acestea sunt inca subapreciate din punctul de vedere al mai multor persoane printre care as aminti atat pasionati cat si cunoscatori. In fine, ideea e ca m-am bucurat enorm de mult atunci cand in urma unui research efectuat pe net am reusit sa gasesc site-ul bhalla.ro, loc din care poti afla o multime de informatii interesante si desigur de unde poti face in voie cumparaturile. Intra si tu pentru a te convinge de acest lucru si pentru a afla informatii noi despre lucrurile handmade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>