Seria KE dezvoltata de ATEN elimina provocarile camerelor de control

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bucuresti19 October 2022 – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, dezvolta o solutie perfecta pentru companiile care isi doresc sa imbunatateasca modul de gestionare si operare a camerelor de control, precum si a proceselor complexe de monitorizare a operatiunilor companiei – seria KE. Aceasta solutie KVM over IP poate ajuta la gestionarea eficienta a sistemelor de securitate, a camerelor de servere si a operatiunilor complexe, a camerelor de comanda si control prezente in majoritate industriilor. Solutiile ATEN se adreseaza domeniilor: retail, aparare, aviatie, media, utilitati si multe altele, iar seria KE satisface nevoia clientilor de performante video de inalta calitate la cea mai buna rezolutie posibila pentru a permite analiza rapida a situatiilor in desfasurare si luarea deciziilor in timp real.

ke8952.kvm.kvm-extenders.45

Aceasta serie de KVM over IP elimina restrictiile de gestionare de la distanta a camerelor de control. Solutiile permit un raspuns mai rapid la urgentele critice din centrele de date cu ajutorul cablarii Cat 5e/6  pentru transmisia LAN pe o distanta nelimitata, iar seriile KE9952 / KE9950 / KE8952 / KE8950 suporta, de asemenea, conectivitate prin intermediul unui modul transceiver de fibra optica SFP pe o retea Ethernet optica.

ke8952.kvm.kvm-extenders.rear

Seria KE – cel mai potrivit KVM over IP pentru orice industrie

Pentru industrii precum cea de aviatie, aparare sau cea de retail, oriunde exista centre de comanda si control, solutiile KE sunt perfect potrivite deoarece ofera transmisie de 4K @30hz sau 1080p @60hz cu o adancime de 32-bit a culorilor pentru informatii instantanee, precise si de cea mai buna calitate. Totodata, datorita criptarii AES-128 bit, solutiile KE transmit informatiile  intr-o forma sigura.

ke8952.kvm.kvm-extenders.others

Gestionarea unui Video Wall nu a fost niciodata mai usoara datorita functiilor de Boundless Switching dezvoltate de ATEN. Operatorii pot folosi mai multe ecrane in acelasi timp, iar cursorul nu este delimitat de o singura interfata grafica, ci poate migra de pe un ecran pe altul fara intrerupere. Functionalitatea nativa Video Wall permite utilizatorilor sa creeze mai multe ansambluri de Video Wall cu pana la 8 x 8 ecrane in fiecare configuratie si in diverse moduri, oferind flexibilitate si scalabilitate remarcabile, fara a fi nevoie de un procesor de Video Wall separat.

CCKM_Screen_iPad_New-2

ATEN se specializeaza in dezvoltarea solutiilor destinate camerelor de control pentru a permite managementul si monitorizarea operatiunilor in cadrul companiilor. Seria KE promoveaza moduri flexibile si usor de implementat pentru orice nevoie a clientului, asigurand astfel productivitate sporita la nivel organizational pe termen lung si satisface cerinte variate. Produsele beneficiaza de o perioada de garantie de trei ani. Mai multe detalii tehnice despre aceasta serie KVM over IP puteti afla de la link.

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial. Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada. Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>