Nu plange, Ana!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nu plange, Ana, ca ai mere, dar nu mai ai cui sa le dai! Sigur ca ai motive serioase de plans, dar poti trisa si tu putin, cum a facut el, cand era in forma. Nu zic sa intri in pacat si sa intri pe gura satului sau a blocului, fiindca poti proceda discret si sigur 100%.

Stiu, inca te dor noptile in care nu ai plecat in lume, lasandu-i pe masa un bilet in care sa il anunti ca nu va veti mai vedea niciodata. Te-a umilit si ti-a umplut sufletul de amaraciune, mai ales cand venea in zori, plin de ruj  pe camasa albita de tine si mirosind a parfum de femeie.

Te faceai ca nu stii unde a fost si ce a facut si cerseai un strop de iubire, dar te dadea cu mana plictisit la o parte.

ytuytuy

Acum? Nu il mai vrea nimeni, fiindca s-a ingrasat, a chelit si l-au lasat pe rand toate. Poarta ochelari, il dor genunchi si cu erectia…din ce in ce mai slab!

Poate ca acum ar fi timpul sa ii intorci spatele sau sa il dai cu mana plictisita din calea ta, cand te roaga sa il tragi pe spate sau sa ii faci un ceai. Ei, cand putea sa fie dragastos cu tine nu a fost, acum iti cerseste mila si ajutorul.

Fiindca tot dormeati degeaba impreuna si mai si sforaie (afurisitul!) v-ati separat. Traiti sub  acelasi acoperis, dar in camere diferite, de aceea incerc sa iti spun sa iti comanzi ceva special pentru tine din sexshop

E normal sa ai nevoile tale de femeie inca tanara si in putere, mai ales ca te-a neglijat atata timp. Sa nu ai mustrari de constiinta, fiindca tu nu l-ai trisat niciodata si ai voie sa ai momentele tale de fericire, asa cum el si le rezerva in trecut  pe ale sale, altoindu-le pe nefericirea ta!

Sunt pe site-ului sexshopului Ollo.ro atatea jucarii sexuale  tentante, incat poti si tu sa comanzi discret tot ce iti doreste inima.

Jucariile sexuale prezinta enorm de multe avantaje. Iata care sunt cateva dintre ele:

-sunt mute. Nu vor povesti niciodata ce si cum si vei fi printre femeile acelea care nu si-au inselat niciodata sotul, desi ar fi meritat. Adica nu i-ai raspuns pacatosului cu aceeasi moneda.

-nu te lasa niciodata in pana. Ele te sustin mereu sa obtii ceea ce iti doresti, fiindca nu obosesc.

-sunt ale tale si numai ale tale. Jucariile sexuale se caracterizeaza prin grad maxim de fidelitate fata de posesorul lor, de aceea esti sigura ca nu te vei imbolnavi. Cum le igienizezi si le pastrezi, asa le ai!

A murit cel care va impaca din timp in timp? Atat de rar aveai parte de momente intime cu cel care acum iti este ca un frate, incat uitai detaliile!!!Nu-i nimic!

Ai la dispozitie jucarii prietenoase si aducatoare de fericire si el nu va sti niciodata de ce zambesti asa de dulce in fiecare dimineata.

Hai, Ana, plaseaza cu incredere comanda si uita ce a fost! Important este ceea ce traim si modul in care stim sa alungam frustrarile din vietile noastre.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>