Descopera 5 avantaje ale activitatilor outdoor in team building

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

20664536_10155650245568140_9005398786703423260_n

Cu siguranta team building-ul este una dintre cele mai asteptate activitati in cadrul firmei tale.

Dupa o lunga perioada de stat in fata calculatorului, in birou sau in diferitele locuri unde iti desfasori activitatea, cateva activitati outdoor de team building sunt perfecte sa mai inlature din stres si din durerile de spate. Practic, sunt recompensa suprema pe care poti sa o oferi atat echipei tale, cat si tie.

Cateva zile petrecute in aer liber iti vor oferi experiente deosebite:

  1. Invatare prin distractie– prin intermediul activitatilor puse la dispozitie de cei de la Vertical Adventure, ai ocazia sa inveti lucruri noi si totodata sa te distrezi de minune alaturi de coechipierii tai. Printre altele, vei invata tehnici de supravietuire: cum sa faci focul, sa cauti apa, sa faci mancare la foc sau sa pregatesti tabara. Orientarea in spatiu este o alta activitate pe care o vei descoperi si practica, cu ajutorul hartii, al busolei sau al GPS-ului. In acelasi timp, vei avea de descifrat cateva indicii, care vor aduce voie buna in cadrul echipei.
  1. Explorare in afara zonei de confort – pe langa sudarea echipei, scopul unui team building este de a-i scoate pe participanti din zona lor de confort si de a le propune activitati pe care nu au ocazia sa le practice in fiecare zi. In cadrul programului outdoor team building poti explora pesteri de diferite dimensiuni, cu apa sau uscate, verticale sau orizontale. In aceste pesteri vei descoperi forme create de natura, pe care nu ai ocazia sa le vezi decat daca te aventurezi in adanc. Cataratul este o alta activitate care te va scoate cu siguranta din zona ta de confort. In timpul catararii poti descoperi resurse pe care nu credeai ca le detii, de la cele fizice, pana la cele mentale si, spre surprinderea ta, vei castiga lupta cu gravitatia.
  1. Descoperirea si depasirea limitelor– sunt multe activitati care necesita curaj si care cer sa ne depasim limitele. In cadrul unui team building outdoor ai ocazia sa incerci activitati precum: canyoning, rafting, rapel sau pendul. Gandeste-te doar la ce senzatii tari vei experimenta: caderea libera, coborarea verticala de pe stanci sau coborare pe rauri de munte cu ambarcatiuni gonflabile.
  1. Atingerea obiectivelor comune– activitatile de echipa sunt principalul avantaj al team building-ului. Cu ajutorul a peste 200 de exercitii puse la dispozitie de Vertical Adventure, echipa ta are ocazia sa isi exploreze calitatile, sa descopere aptitudinile colegilor si sa intareasca legaturile din cadrul echipei. Proiectele speciale servesc scopului de a comunica, a va organiza, a lua decizii si a gasi solutii impreuna pentru a duce misiunile la bun sfarsit.
  1. Imbunatatirea si intarirea relatiilor– din multitudinea de activitati pline de adrenalina se remarca cu siguranta si cele relaxante. Plimbari in natura, pe munte, distractie, jocuri amuzante, cantec, dans si voie buna. Activitatile de acest gen iti dau prilejul sa comunici cu colegii tai, sa va cunoasteti mai bine, sa luati decizii de comun acord si astfel sa fiti din ce in ce mai uniti.

Asadar, daca iti doresti timp de calitate petrecut cu echipa ta, nu mai sta pe ganduri!

Hai cu Vertical Adventure la un super outdoor team building!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>