Rapiditate în tot ce faci cu Huawei P10!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Huawei Technologies_logo
Smartphone-urile au avut parte de o evoluție incredibilă în ultimii ani. Progresele semnificative au făcut posibilă apariția ecranelor cu o rezoluție mare, a procesoarelor rapide și a capacității de stocare apropiată de cea a unui laptop. Atât sistemul Android, cât și interfața proprietară Huawei, EMUI, evoluează constant spre a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Huawei P10 reprezintă întruchiparea celor mai recente inovații Huawei și totodată un accelerator al rezolvărilor task-urilor de zi cu zi, în mâinile utilizatorilor.

#mai puțini pași
În cazul ultimei versiuni a interfaței EMUI 5.1, numărul de pași necesari pentru a accesa majoritatea setărilor telefonului s-a redus semnificativ, ca răspuns la nevoia utilizatorilor de a sări peste etape inutile atunci când doresc să rezolve sarcini ușoare. Acum, 90% dintre funcțiile telefonului pot fi accesate în cel mult 3 pași. Utilizarea smartphone-ului tocmai a devenit mai rapidă și mai productivă!

#senzor de amprentă rapid
Huawei folosește un senzor de amprentă de cea mai bună calitate pentru telefoanele sale. Acesta poate detecta amprenta din orice unghi, deblocând telefonul într-o fracțiune de secundă. Ca atare, deblocarea unui telefon securizat este acum mai ușoară și mai rapidă. În afara faptului că garantează confidențialitatea datelor, este o modalitate practică de a răspunde apelurilor sau de a naviga în galeria foto a telefonului.

#camera foto accesată instant
Viteza este de asemenea importantă, atunci când vrei să surprinzi fotografii și, de cele mai multe ori, ai la dispoziție doar câteva secunde pentru a obține fotografia perfectă. Asta înseamnă că există riscul să pierzi momentul, dacă ai nevoie de timp să deblochezi telefonul, să cauți funcția de cameră foto în meniu și să aștepți până se deschide. Cu Huawei P10, camera foto poate fi accesată rapid, apăsând butonul de volum minim, de două ori, atunci când ecranul este blocat.

#gesturi folosind încheietura degetului
Huawei P10 îți oferă posibilitatea să folosești încheietura degetelor pentru a accesa majoritatea aplicațiilor din meniu. Tot ce trebuie să faci este să atribui fiecărei aplicații din meniul setări un simbol desenat cu încheietura degetului. De exemplu, dacă desenezi litera “M” cu încheietura degetului pe ecran, vei accesa imediat aplicația Music. Mai mult, poți face print screen-uri și să împarți ecranul în jumătate, atunci când vrei să folosești două aplicații simultan.

#apelurile telefonice nu afectează activitatea de pe smartphone
Atunci când compui un email important sau verifici o prezentare pe smartphone-ul tău, nu ai vrea ca vreun apel să îți întrerupă activitatea. Cu Huawei P10, notificarea apelului apare în secțiunea celor mai recente notificări și nu îți afectează sarcinile în derulare.

#ștergerea rapidă a mesajelor
Datorită noii interfețe EMUI 5.1, ștergerea mesajelor text și a email-urilor este semnificativ îmbunătățită și mai rapidă. Doar cu o simplă glisare la stânga, pe mesaj, și acesta este șters. Suplimentar, toate mesajele de confirmare au fost mutate mai jos, în partea inferioară a ecranului.

#optimizare inteligentă
Pentru a asigura funcționarea sistemului la potențial maxim chiar și după câteva luni de folosire, Huawei a dezvoltat o funcție specială, bazată pe un mecanism de învățare. Smartphone-ul învață comportamentul utilizatorului, precum și aplicațiile sale preferate sau cele utilizate frecvent și reduce timpul de accesare a aplicațiilor preferate cu până la 20%. În plus, telefonul efectuează optimizări constant, ștergând fișiere sau informații inutile și pe care nu le folosești și îți trimite notificări privind aplicația responsabilă pentru consumul mare al bateriei.

#SuperCharge
O altă caracteristică importantă a unui smartphone constă în viteza de încărcare a bateriei. Tehnologia de încărcare sigură SuperCharge reduce intervalul de încărcare la jumătate și îți permite folosirea telefonului pe tot parcursul zilei, după ce l-ai încărcat 20 de minute.

Smartphone-urile Huawei asigură utilizatorului o experință extraordinară, furnizând funcțiile necesare într-un mod cât mai accesibil. Acest lucru se datorează specificațiilor de top, însă acestea constituie doar o parte din schimbările implementate noii generații de telefoane. La fel de importantă este interfața EMUI 5.1, care a fost optimizată astfel încât să ofere productivitate maximă, menținând funcționarea rapidă a telefonului prin intermediul gestionării resurselor într-un mod inteligent și reducând numărul de pași necesari accesării diferitelor aplicații sau fișiere din telefon. Împreună cu cel mai bun hardware, cu senzorul de amprentă super-rapid și cu tehnologia SuperCharge, poți obține mai mult de la smartphone-ul tău, într-un timp mai scurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>