Vrei sa iti cumperi o moara uruiala? Iata de ce trebuie sa tii cont!

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Te consideri un bun gospodar si esti mereu in cautarea unor modalitati de a-ti face munca cat mai productiva? Atunci ai aflat cu siguranta despre cat de important este sa ai acasa o moara uruiala pentru macinat, si cat de mult iti poate usura munca.
Moara uruiala este o unealta multifunctionala cu ajutorul careia poti macina toate tipurile de materii prime, precum cereale , grau, porumb, secara, soia, dar si stiuleti de porumb intregi (prin orificiul lateral). Poti obtine cu ajutorul acesteia faina normala faina de cereale integrale, dar si fulgi sau tarate.
Daca esti in cautarea unei astfel de mori, iata cateva elemente la care trebuie sa acorzi atentie:

1.Material
Moara uruiala este folosita pentru a macina materii dure, deci trebuie sa fie construita dintr-un material rezistent. Alege o moara construita integral din metal, deoarece rezista mai mult.

2.Puterea motorului
Ca in cazul oricarui alt produs motorizat, puterea motorului este un element de maxima importanta. Cu cat puterea este mai mare, cu atat vei putea macina mai usor si mai eficient. Un motor de 2,0 kw, si 3000 rotatii /minut este o alegere care iti va garanta o productivitate ridicata.

3.Capacitate de productie
Daca tot vorbim despre productivitate si eficienta, alege o moara care sa fie capabila sa produca o cantitate mare de produs in intervalul unei ore. Acest lucru iti va fi extrem de util in special daca ai o gospodarie mare si un nivel ridicat de materie prima. O capacitate de productie de 200 kg este optima in cazul unei mori de uz casnic.

4.Accesorii
Avand in vedere faptul ca vei folosi moara pentru diverse tipuri de materii prime, fii atent la accesoriile incluse. O moara buna ar trebui sa contina mai multe site de diverse marimi, dar si cutite si butuci cu ciocanele. Vei putea macina in acest fel boabe dar si stiuleti intregi.

Avantajele achizitionarii unei mori sunt multiple, precum productie ridicata, investitie minima, usurinta in utilizare si multifunctionalitate. Daca esti interesat de o moara uruiala ruseasca de calitate ridicata, magazinul micul-meserias.ro iti pune la dispozitie un astfel de produs, la un pret foarte avantajos. Ia in considerare aspectele mentionate anterior si alege o moara care sa iti eficientizeze munca in gospodarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>