Total Pro Beauty furnizor de scaune coafură-frizerie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sunt 10 ani de când profesioniștii de la Total Pro Beauty sunt în slujba frumuseții noastre. De un deceniu ei vând cele mai bune produse de epilat, coafat, cosmetice, mobilier și aparatură pentru saloanele estetice din țară.
Actualmente putem vorbi de o adevărată industrie a frumuseții, iar TPB țin pasul cu dinamica industriei estetice. Varietatea produselor, exigența față de calitatea acestora și accesibilitatea lor transformă magazinul într-un Rai al frumuseții. Aici, atât bărbații, cât și femeile își rezolvă toate imperfecțiunile exterioare, rezultatul râsfrângându-se pozitiv și asupra interiorului. O persoană proaspăt epilată, coafată, cu un ten luminos poartă aura mulțumirii de sine, fiind o bucurie pentru cei din jur. Frumusețea exterioară ne face mai fericiți și mai buni și ne deschide ușile succesului personal.

Arta coafatului
Este o adevărată artă ca prin aranjarea părului unei persoane să-i scoți în evidență forma feței și a buzelor, să armonizezi culoarea acestuia cu tenul și ochii. Coafatul profesionist dublează frumusețea, în timp ce o greșeală fatală o ucide! Un breton foarte scurt sau tăiat strâmb îmbătrânește cel mai armonios chip, stârnind hohotele de râs sau mila admiratorilor. Culorile extreme: blond platinat sau negru albăstrui sunt foarte pretențioase, aspresc trăsăturile și evidențiază toate imperfecțiunile feței.

Scaunul profesionist de coafură-frizerie necesar unităților care se respectă
Imaginați-vă un copil care așteaptă să fie tuns pe un scaun improvizat, de lemn sau imitație de piele pe care alunecă tocmai în momentul în care frizerul taie! În cazul cel mai fericit se alege cu un breton strâmb sau o tunsoare prea scurtă și în cazul cel mai grav, foarfeca i se poate înfige în diferite părți ale corpului. Și adulții pot avea probleme similare, când mobilierul nu este crespunzător!
Un client va reveni într-o frizerie sau coafură atunci când a fost tratat cu toată atenția, serviciile pentru care a plătit au fost de calitate și s-a simțit răsfățat în unitatea respectivă. Dacă după cele câteva ore de așteptat pe scaun se va alege cu picioarele amorțite, dureri acute de spate sau de șale, nu va reveni, oricât de meseriaș a fost frizerul!

TBP pune la dispoziția profesioniștilor 18 scaune de frizerie-coafură cu prețuri cuprinse între 285 lei -1880 roni.
Este de menționat faptul că se acordă o atenție deosebită copiilor, scaunele pentru aceștia fiind viu colorate, asigurând securitatea micuților și putând fi reglate în funcție de înălțimea lor.
Scaunele frizerie copii sunt colorate în roșu și galben și dispun de un suport metalic pentru picioare. Cadrul din metal nichelat oferă stabilitate, iar pielea ecologică asigură confortul.
scaun
Comanda se realizează telefonic de luni până vineri, între orele 10-18, iar livrarea în 1-2 zile, prin curier. Costurile de livrare sunt infime: 5 lei pentru București și 14 lei pentru restul țării.
Frizeriile și coafurile își pot fideliza clienții prin scaune speciale
Dacă saloanele de lux care oferă servicii de frumusețe își tratează clienții fideli cu ceai, cafea și prăjituri, frizeriile obișnuite sau saloanele de coafură îi pot fideliza prin scaune speciale în care aceștia să se simtă „directorial”.

Scaunul de Frizerie Felix ZD-311 va determina clentul să revină datorită aspectului, confortului pe care-l oferă, impozanței.
Oamenii vin la frizerie să se facă frumoși, dar și să fie răsfățați. TPB se ocupă și de una și de alta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>