Cele mai importante criterii pe care trebuie sa le iei in calcul cand iti cumperi un apartament

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mi-am cumparat de curand un apartament nou si sunt foarte incantata de faptul ca am gasit atat de multe apartamente noi Sibiu si am avut de unde sa aleg apartamentul ideal pentru mine. In plus, in cautarea aprtamentului m-au ajutat si cei de la NewConceptLiving.ro. Aceasta agentie imobiliara Sibiu mi-a fost de mare ajutor. Agentii imobiliari de aici sunt profesionisiti, stiu exact ce au de facut si sunt capabili sa gaseasca apartamentul ideal pentru oricine. Mai am cativa prieteni care si-au cumparat apartamente noi Sibiu tot cu ajutorul agentiei NewConceptLiving si sunt la fel de multumiti ca si mine. O sa recomand si altora aceasta agentie imobiliara Sibiu.

In momentul in care apelezi la o agentie pentru a cumpara apartamente noi Sibiu sau chiar si apartamente mai vechi, trebuie sa ai in vedere o serie de criterii care sunt foarte importante. Bineinteles ca prioritatile sunt diferite de la caz la caz, insa sunt cateva extrem de importante.
Un prim aspect foarte imporant e pretul. In momentul in care vrei sa iti cumperi o locuinta trebuie sa stii clar ce suma maxima de bani esti dispus/a sa dai. -Asteptarile pe care tu le ai trebuie sa fie realiste. Nu te poti astepta sa cumperi un apartament nou in Sibiu cu 20.000 de euro. Iti trebuie mult mai mult de atat. Pretul insa se stabileste in functie de mai multe criterii, criterii precum: an constructie, zona, suprafata, dotari, finisaje, etc.

Un alt aspect important este zona in care este blocul in care iti alegi un apartament. Zona este aleasa in functie de mai multe criterii, criterii stabilite de fiecare persoana. Daca vrei liniste, cauti un apartament intr-o zona mai linistita. Daca vrei sa fii aproape de locul de munca, iti cauti un apartament cat mai aproape de locul de munca. Zona se alege in functie de ce e mai important pentru tine si familia ta.
In alegerea unui apartament conteaza foarte mult si suprafata. Suprafata trebuie aleasa in functie de numarul de persoane care vor locui in respectivul apartament, dar si in functie de spatiul pe care ti-l doresti.
Acestea sunt unele dintre cele mai importante criterii. Tine cont de ele, dar si de altele care ar putea face diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>