Grupul eMAG își consolidează echipa de management

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • Tudor Mihăilescu devine Chief Operating Officer (COO) și va coordona dezvoltarea business-urilor Tazz, Fashion Days, Freshful, Flip, Atlas
  • Dragos Ion preia rolul de Group CFO, dupa aproape 20 de ani de experiență în industria bunurilor de larg consum, servicii financiare sau auto

București, 26 ianuarie 2023. Pe fondul dezvoltării accelerate a unor noi verticale de business, Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Tudor Mihăilescu în poziția de Chief Operating Officer (COO). Din acest rol, Tudor Mihăilescu va lucra alături de echipele de leadership din fiecare companie în vederea implementării strategiei pe termen lung a grupului și a execuției planului de investiții care se ridică la peste 2,2 miliarde de lei în următorii doi ani astfel încât să răspundă cât mai bine tuturor nevoilor clienților care caută modalități inteligente de shopping prin care să economisească timp și bani.

Tudor Mihailescu se va concentra astfel cu precădere asupra creșterii companiilor mai tinere din grupul eMAG: Tazz, Fashion Days, Freshful, Flip sau Atlas, dar și a companiilor care fac parte din portofoliul grupului de mai mulți ani, precum PC Garage.

„În ultimii ani, am lansat servicii și linii noi de business pentru a răspunde noilor obiceiuri de consum ale românilor. Aceștia prețuiesc timpul și planificarea corectă și previzibilă a cheltuielilor și astfel apreciază și folosesc din ce în ce mai mult soluțiile de smart shopping pe care doar în ecommerce le găsesc. Aveam nevoie de cineva care sa dezvolte sinergii între toate aceste soluții pe care le punem la dispoziție cu ajutorul tehnologiei și inovației. Tudor a fost alături de noi în acești ultimi ani în care ne-am dezvoltat accelerat și am pus bazele Tazz sau Freshful și cunoaște toate fațetele business-ului astfel încât înțelege în profunzime ce le unește și prin ce putem oferi valoare adăugată clienților noștri. În același timp, doresc să îl felicit și să îi urez totodată bun venit în echipa eMAG lui Dragoș Ion, care preia rolul de Group CFO. Sunt convins că vom beneficia cu toții de pe urma experienței sale bogate în companii de top din România și din afara ei și vom construi lucruri care contează pentru clienții noștri,” a declarat Tudor Manea CEO eMAG.

„În ultimii ani, am reușit să ajungem acolo unde oamenii au avut nevoie de noi. Mă bucur să fac parte din această echipă profesionistă și foarte agilă. Sunt încântat de această nouă etapă în care am intrat, în care ne propunem să oferim cele mai bune servicii pentru fiecare nevoie în parte,” a spus Tudor Mihălescu, COO al Grupului eMAG.

Tudor s-a alăturat eMAG în 2019, într-o perioadă de expansiune și investiții materiale, din poziția de Group Chief Financial Officer. Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat si de coordonarea zonei de Business. Între 2010 și 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia. Tudor este licenţiat în Finanţe-Bănci la Academia de Studii Economice Bucureşti.

Dragoș Ion este un profesionist cu o experiență de aproape 20 de ani în industria bunurilor de larg consum, servicii financiare sau auto, atât în România cât și în alte țări (în Europa Centrală și de Est, Irlanda, Nigeria). Dragoș a coordonat de-a lungul carierei echipe multiculturale și proiecte complexe inclusiv în zona de change management, iar înainte de a se alătura Grupului eMAG a lucrat pentru Coca-Cola Hellenic Bottling Company timp de peste 12 ani.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc și prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance. De peste 20 de ani, compania investește constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani, și a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul Genius pentru abonați, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit sau servicii de eșalonare a plății precum Buy now, pay later sau Slice it, și aplicația de mobil. Pentru mai multe informații despre eMAG, accesați about.emag.ro.  

 Grupul eMAG își consolidează echipa de management

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>