Konica Minolta România a lansat noul AccurioPress 6272P – producție dublată la o viteză de două ori mai ridicată

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, România, 21 septembrie 2022

Konica Minolta România a lansat noul sistem de tipar digital alb-negru AccurioPress 6272P, cu scopul de a-și susține clienții să regândească posibilitățile de printare monocromă. Furnizorii de tipar comercial sau cei de servicii de tipar pentru tipizate contabile, precum și departamentele centrale de printare din interiorul companiilor reprezintă țintele majore ale noului sistem de producție digitală, complet configurat.

 AccurioPress 6272P

Tehnologia dual-engine, cu ajutorul căreia se pot printa peste 15.000 de pagini pe oră într-un singur proces de producție integrat, este elementul central al mașinii nou lansate de Konica Minolta în România.

Dezvoltat pe baza cunoscutului echipament AccurioPress 6136P, noul AccurioPress 6272P este dotat cu două motoare conectate prin intermediul unității TD-502, rezultând astfel un sistem capabil să dubleze beneficiile și să susțină mediul de printare monocrom la nivelul cerințelor actuale de volum ridicat. Această combinație unică, de care beneficiază AccurioPress 6272P, oferă o viteză de două ori mai mare și o productivitate dublată pentru un proces de printare fluent, fără blocaje sau opriri. Alinierea independentă față-verso și funcția de reglare a distorsiunii asigură o înregistrare duplex precisă. Unitatea opțională Intelligent Quality Care Unit – IQ-501 – menține calitatea constantă și stabilă, fără complexitate. Sistemul standard de răcire a hârtiei permite prelucrarea și finisarea tuturor printurilor rezultate, imediat după imprimare.

Modul pass-through, nou dezvoltat, asigură producția în cazurile excepționale, când pot apărea erori la echipament. Un alt avantaj este că unitatea de releu TD-502 oferă clienților posibilitatea de a actualiza sistemul existent – AccurioPress 6136P – sporind astfel productivitatea.

Ines Wennemann, Product Manager, Professional Printing Group, Konica Minolta Business Solutions Europa: „Multe cunoștințe și expertiză globală, acumulate de-a lungul anilor, sunt combinate în unitatea tandem TD-502. Ne asigurăm astfel că acest sistem îndeplinește cerințele clienților care activează în medii de printare cu volum mare. Konica Minolta AccurioPress 6272P va deveni un echipament de referință în portofoliul nostru de sisteme de producție, pentru a maximiza și a beneficia de oportunitățile de tipar aflate pretutindeni.”

Alte caracteristici ale noului AccurioPress 6272P de la Konica Minolta sunt:

  • Alimentare cu vid a hârtiei, pentru o procesare lină pe tot parcursul procesului de producție. Pentru stocul pretipărit pe hârtie coated și în condiții de umiditate ridicată, poate fi adăugată, opțional, o unitate de încălzire.
  • Screen-Enhancing Activity Digital (S.E.A.D), pentru procesarea avansată a tonurilor.
  • Toner Simitri HD, pentru a asigura cea mai înaltă calitate a imaginilor, precum și o reproducere clară a textului și liniilor fine.
  • Greutăți ale suportului de printare între 40 și 350 grame, cu dimensiuni de până la 324x483mm.
  • Unitate de stivuire cu o mare varietate de opțiuni de finisare.
  • Tehnologia proprie Konica Minolta pentru controller, precum și instrumentele software puternice (ex. AccurioPro) oferă funcționalitate avansată și conectivitate completă, încă de la intrarea colii de hârtie și până la ieșirea printului.

„AccurioPress 6272P este un alt exemplu al modului în care susținem transformarea digitală a afacerilor clienților noștri, în funcție de sector și industrie, prin automatizare avansată, mai puține puncte de contact umane și o productivitate ridicată, cu efecte tangibile, care conduc către calitate înaltă și producție sporită, cu mai puține deșeuri”, a mai adăugat Ines Wennemann.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 31 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2020 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>