Media Alert – reduceri la smart TV-urile realme până la sfârșitul lunii septembrie

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, România – 19 septembrie 2022 – realme,  producătorul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă ascensiune în 2021, anunță pe plan local o serie de reduceri pentru televizoarele sale, până la sfârșitul lunii septembrie.

Televizoarele smart de la realme oferă un raport preț – calitate imbatabil și se adresează celor care vor o imagine clara și naturală atunci când urmăresc filme și seriale.

Modelele realme 32HD-RMT101 de 80cm și realme 50UD-RMV2005 de 50cm sunt echipate cu sistem de operare Android şi disponibile la prețuri atractive până la sfârșitul lunii septembrie.

realme 32HD-RMT101 este disponibil la preţul de 799 lei, este un televizor de 80cm diagonală şi margini foarte subţiri(doar 8.7mm), care oferă un screen-to-body raţio foarte generos și o experiență cinematică excelentă. Folosindu-se de un motor de imagine Chroma Boost, tehnologie proprietară realme pentru optimizarea algoritmi de imagine, acesta oferă o luminozitate optimă, culori naturale și un contrast clar. Vine echipat cu panou IPS performant, oferă 400nits luminozitate maximă și unghiuri de vizualizare de 178 de grade.

realme Smart TV (4)

Sistemul audio este format din boxe Quad Stereo cu tehnologie Dolby Audio. Avem în dotare două perechi de boxe cu două difuzoare fiecare, oferind bas și înalte bine definite.

Sistemul de operare este Android 9 cu modulul de Chromecast integrat. Aplicații precum Netflix sau Youtube sunt disponibile la o simplă apăsare de telecomanda, având butoane dedicate direct pe aceasta. Minimalistă și subțire, telecomanda este confortabilă și modernă.

realme Smart TV (2)

Conectivitatea modernă de tip Wi-Fi și Bluetooth 5.0, dar și clasicele porturi CI+, HDMI(ARC), USB, AV, LAN, ieșire digitală și ANT, oferă un mixt complet pentru orice tip de utilizare.

realme 50UD-RMV2005 este disponibil la 1799 lei şi oferă un ecran generos de 127cm diagonală, cu rezoluție 4K și tehnologie Dolby Vision. Cu ajutorul tehnologiei Chroma Boost, imaginea este calculată astfel încât toate specificațiile (contrast, luminozitate, culoare) să fie optime pentru o imagine finală excelentă.

realme Smart TV (1)

Certificarea TÜV Rheinland este o dovadă a calității, ecranul oferind o lumină albastră scăzută pentru a proteja ochii privitorului, în special în sesiunile prelungite de utilizare.

Rama din jurul ecranului măsoară doar 2.6mm, iar raportul corp-ecran este de 97.2%, oferind un câmp de vizualizare excelent.

Sistemul audio de 24W este format din două boxe cu două difuzoare fiecare pentru bas și înalte, iar procesorul folosit pentru a controla televizorul este un puternic MediaTek cu nuclee Cortex A53, procesor grafic Mali G52, 2GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare.

realme Smart TV (3)

Acest model oferă şi un asistent vocal inteligent, cu ajutorul căruia televizorul poate controla toate aparatele inteligente din casă. Microfoanele multiple integrate se vor activa automat și vor capta comenzile vocale atunci când îi ceri televizorului ceva.

Sistemul de operare Android 10 oferă acces la o serie de aplicații populare, jocuri, dar și la celebrele platforme de streaming Youtube, Netflix sau Amazon Prime.

Conectica de tip Bluetooth 5.0, Wi-Fi, dar și clasicele CI+, USB, AV, HDCP 2.2, HDMI 2.0, fac televizorul să funcționeze în orice mediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>