Huawei lansează un apel către industrii pentru o lume verde

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

În cadrul evenimentului DARWIN’S CIRCLE din acest an, Huawei a prezentat tehnologii pentru un viitor durabil și a discutat cu reprezentanți Microsoft și ai Parcului Național Seewinkel.

 

București 30 martie. Huawei și DARWIN’s CIRCLE au invitat companii din diverse industrii să participe la inițiativa comună „Tech for Green”. Ca o introducere la de-a cincea ediție a DARWIN’S CIRCLE, dedicat anul acesta temei „CREATING A SUSTAINABLE NOW”, Huawei a pus accentul pe tangența tehnologică a sustenabilității.

Digitalizarea și utilizarea mijloacelor electronice pentru obținerea și prelucrarea datelor de mediu au o contribuție importantă la identificarea măsurilor necesare și a impactului acestora asupra atingerii Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă a Națiunilor Unite”, a declarat Christian Holzer, Director General al Secțiunii Mediu și Economie Circulară la Ministerul Mediului din Austria.

Inovații pentru un viitor verde

 Logo-3

Huawei a început evenimentul prin prezentarea proiectelor sale de sustenabilitate TECH4ALL. Ulterior, discuției pe tema „Tech for a Green World” li s-au alăturat Hermann Erlach, director general Microsoft Austria, Christian Kroll, fondatorul Ecosia, Harald Grabenhofer, cercetător la Neusiedler See – Parcul Național Seewinkel, David Morris, vicepreședinte la UN Asia Pacific Sustainable Business Network și Erich Manzer, CEO adjunct al Huawei Austria.

Transformarea digitală și inovarea sunt condițiile pentru dezvoltare.” a spus Marco Kamiya, șeful diviziei de inovare și digitalizare a UNIDO, în discursul său de deschidere.

Huawei s-a orientat în mod activ către ODD-uri și dorește să promoveze incluziunea digitală, securitatea și protecția mediului ca parte a strategiei sale de sustenabilitate. „ICT este un factor favorizant pentru sustenabilitate”, a declarat Radoslaw Kedzia, vicepreședinte Huawei pentru CEE și țările nordice. „Ca lider global în infrastructura ICT și dispozitivele inteligente, credem că tehnologia ICT va juca un rol cheie în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU.”

 

Acesta este motivul pentru care Huawei a inițiat programele TECH4ALL, dintre care unul este activ și în Austria încă de anul trecut. În strânsă cooperare cu departamentul de cercetare al Universității din Viena și al Parcului Național Neusiedler See – Seewinkel, Huawei a lansat un proiect de cercetare a biodiversității de doi ani pentru a monitoriza acustic păsările, liliecii și amfibienii din centura de stuf a celui mai vestic lac de stepă din Europa, la scale de timp diferite. Rezultatele științifice vor fi apoi utilizate pentru a dezvolta un plan de protecție pentru a conserva în mod durabil centura de stuf a lacului Neusiedl și biodiversitatea acestuia.

Doi ”gardieni” online și șaptezeci de dispozitive offline au fost instalate pe o suprafață de 12 km², care au înregistrat 4.000 GB de date audio pe carduri microSD. În 11.600 de ore de material audio, cercetătorii învață cum se schimbă sunetele și cântecele păsărilor în centura de stuf în diferite anotimpuri „Dispozitivele acustice completează perfect observațiile noastre umane. Pe de o parte, ne oferă mult mai multe date greu de obținut înainte, cum ar fi, de exemplu, pe timpul nopții. Acest lucru ne oferă multe fațete noi ale vieții lacului Neusiedl. Pe de altă parte, datele din diferite surse ajută enorm la evaluarea rezultatelor noastre”, spune Harald Grabenhofer, cercetător la Neusiedler See – Parcul Național Seewinkel, care descrie avantajele tehnologiei Huawei.

Vienna Tech for Green Initiative – Un apel către o inițiativă comună

 

La eveniment, Huawei a lansat un apel deschis către o inițiativă comună pentru un viitor mai verde. „În cadrul evenimentului de astăzi, cu ajutorul tehnologiei, au fost dezbătute idei inovatoare pentru protecția mediului”, a declarat Nikolaus Pelinka, fondatorul DARWIN’s CIRCLE. „Confruntându-ne cu provocarea globală a schimbărilor climatice și a pierderii biodiversității, cu toții avem un rol de jucat, iar tehnologiile digitale pot ajuta în livrarea soluțiilor.”

Pentru a face față provocărilor aduse de schimbările climatice, care nu trebuie tratate cu lejeritate, DARWIN’s CIRCLE și Huawei lansează apelul către companii din diferite industrii și sectoare să se alăture Vienna Tech for Green Initiative. Împreună cu partenerii inițiativei, scopul acestui apel este de a pregăti o carte albă care să exploreze perspectivele și practicile din industrie și modalități de a lucra împreună pentru un viitor verde.

 

Despre Huawei

Huawei este un important furnizor global de infrastructură de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor (TIC) și dispozitive inteligente. Compania are 194.000 de angajați și operează în peste 170 de țări și regiuni. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi.

Cu soluții integrate în patru domenii cheie – rețele de telecomunicații, IT, dispozitive inteligente și servicii cloud – s-au angajat să aducă tehnologia digitală fiecărei persoane, locuințe și organizații pentru o lume inteligentă, complet conectată. Portofoliul complet de produse, soluții și servicii Huawei este competitiv și sigur. Prin colaborarea deschisă cu partenerii ecosistemului, creează valoare de durată pentru clienți, fac eforturi pentru a oferi oportunități oamenilor, pentru a îmbogăți viața de acasă și pentru a inspira inovație în organizațiile de toate formele și dimensiunile.

La Huawei, inovația se concentrează pe nevoile clienților. Compania investește masiv în cercetarea de bază, concentrându-se pe descoperiri tehnologice care duc lumea înainte.

Pentru mai multe informații, vizitați Huawei online pe www.huawei.com sau urmăriți-ne pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>