Motorola aduce în România moto edge 30 PRO, primul smartphone cu procesor Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 1

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Primii cumpărători ai dispozitivului vor beneficia de 3 ani de protecție împotriva deteriorării accidentale a produsului

 

București, 24 februarie 2022 – Motorola anunță la nivel european și local lansarea primului telefon cu procesor Snapdragon® 8 Gen 1, noul moto edge 30 PRO, parte din gama moto edge. Smartphone-ul dispune de un sistem de camere avansat și de un ecran impresionant ce ajută la redarea imaginilor vibrante și luminoase. Noul dispozitiv este disponibil în România începând de mâine, 25 februarie, online și în magazinele partenere, iar utilizatorii care îl vor comanda până pe 8 martie, vor beneficia și de serviciul Moto Care timp de 3 ani, serviciu ce include și protecție împotriva deteriorării accidentale a produsului.

image001

performanțe superioare

Noul moto edge 30 PRO este dotat cu procesorul Snapdragon® 8 Gen 1, cel mai avansat procesor pentru mobil de la Qualcomm®  Technologies®, care alimentează tehnologiile de ultimă oră 5G, AI, gaming, cameră foto, Wi-Fi și Bluetooth®.

Utilizatorii se pot bucura de suita completă de funcționalități Snapdragon®  Elite Gaming™,  printre care se numără optimizarea inteligentă a comenzilor și redarea imaginilor luminoase și vibrante pentru o grafică ultra realistă. Comparativ cu modelele din generația anterioară, moto edge 30 PRO este cu 30% mai puternic și cu 25% mai eficient datorită unității de procesare grafică (GPU) Adreno™ Qualcomm®.

Dotat cu sistemul Snapdragon®  X65 Modem RF, noul dispozitiv din familia edge atinge viteze de transfer de date de tip Gigabit, atât în rețelele de telefonie mobila prin 5G, cât și în rețelele Wi-Fi prin intermediul Wi-Fi 6E⁴ (6GHz). Îmbunătățirile rețelei 5G, alături de capacitățile impresionante ale smartphone-ului moto edge 30 PRO asigură o soluție completă pentru toți utilizatorii.

Motorola edge 30 PRO

Noul dispozitiv oferă performanțe de până la patru ori mai rapide în gestionarea aplicațiilor, datorită Inteligenței Artificiale (AI) ce ajută la îmbunătățirea calității fotografiilor, experienței jocurilor video și conexiunii smartphone-ului. De asemenea, moto edge 30 PRO optimizează și eficientizează durata de viață a bateriei cu o nouă funcție de gestionare a dispozitivului la putere redusă.

Pentru o durată de viață mai mare a bateriei, noul dispozitiv edge 30 PRO vine cu un acumulator de 4800mAh, astfel încât utilizatorii vor putea rămâne conectați la viteze 5G mai mult timp. În plus, utilizatorii se pot aștepta la cea mai rapidă încărcare a dispozitivelor de până acum, datorită funcției TurboPower™ cu o capacitate de până la 68W ce permite o încărcare de peste 50% a bateriei, în doar 15 minute¹ și care este compatibilă și cu tehnologia wireless TurboPower™ de 15W.  Pentru un plus de confort, noul membru al familiei edge poate fi alimentat de la alte dispozitive prin intermediul capacității de încărcare wireless.

cameră de înaltă rezoluție pentru o experiență uimitoare

 

De la îmbunătățiri ale hardware-ului de focalizare și stabilizare al camerei principale, până la reducerea semnificativă a zgomotului și îmbunătățirile funcției de filmare pe timp de noapte aduse camerei frontale, noul edge 30 PRO este prevăzut cu un sistem de operare foto complet pentru realizarea fotografiilor și videoclipurilor de înaltă calitate.

Sistemul de camere de 50 MP oferă fotografii ultra-wide și prim-planuri de efect. Utilizatorii pot surprinde imagini de până la 32 de ori mai clare, folosind focalizarea instantanee a pixelilor. În plus, smartphone-ul obține performanțe mai rapide și precise în orice lumină și stabilizează captarea imaginilor cu ajutorul noii tehnologii OIS îmbunătățite, astfel încât fotografiile vor fi întotdeauna clare.

 

Edge 30 PRO vine în ajutorul creatorilor de conținut video cu tehnologia dinamică HDR10+ ce redă o gamă variată de culori luminoase și vibrante. Ecranul dispozitivului are, de asemenea, o rezoluție 8K ce asigură o calitate a imaginii de peste 26 de milioane de pixeli, cea mai mare rezoluție video disponibilă pe un smartphone în 2022 .

Datorită tehnologiilor inovatoare incluse în noul edge 30 PRO, smartphone-ul depășește provocările camerelor ultra-wide și obține performanțe de top, chiar și în spații întunecate. Senzorul ultra-wide integrat în camera de 50 MP amplifică luminozitatea și claritatea în lumină scăzută, realizând imagini de înaltă rezoluție. În plus, funcția Macro Vision pentru prim-planuri realiste aduce utilizatorii de patru ori mai aproape de subiect decât un obiectiv standard. De asemenea, dispozitivul dispune și de o cameră frontală de 60 MP ce integrează tehnologia Quad-Pixel ce ajută la surprinderea selfie-urilor de înaltă rezoluție.

 

ecran ultra-receptiv și calitate superioară a sunetului

Noul dispozitiv edge aduce filmele la viață cu peste un miliard de culori realiste, redate pe un ecran OLED Max Vision de 6,7 inci. Motorola oferă imagini la rezoluție Full HD ce optimizează atât experiența de vizionare, cât și autonomia bateriei. Mai mult, rata de reîmprospătare a imaginilor incredibil de rapidă, de 144 Hz, permite redarea serialelor, a video-urilor și a stream-urilor pentru divertisment fără decalaje.

Pentru a amplifica această experiență cinematografică, edge 30 PRO integrează sistemul audio Dolby Atmos® și două difuzoare stereo mari, pentru experiențe muzicale imersive și distractive, indiferent dacă sunetul este redat prin căști sau difuzoare. În plus, tehnologia Snapdragon®  Sound™ asigură o calitate audio wireless superioară, pentru apeluri clare și experiențe muzicale de neuitat, toate prin intermediul soluției Bluetooth® 5.2.

Software-uri inovatoare

 

Noul Motorola edge 30 PRO poate depăși orice provocare, iar soluția Ready For amplifică toate capacitățile smartphone-ului, permițând noi scenarii de utilizare a acestuia. Ready For a fost gândit pentru lumea hibridă de astăzi, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o experiență imersivă pe un ecran mare, indiferent dacă este vorba de jocuri sau apeluri video. Ready for PC este acum compatibil și cu Windows 10 și Windows 11, ceea ce simplifică procesul de conectare și  permite accesul la două sisteme de operare pe un singur ecran. În plus, Ready For facilitează transferul fișierelor între dispozitivele conectate și multitasking-ul, pentru o eficiență sporită.

 

Disponibilitate și prețuri

Noul Motorola edge 30 PRO 12/256 GB, aduce în premieră pentru România cel mai rapid procesor Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 1 și este disponibil începând de mâine, 25 februarie, în culoarea Cosmos Blue, la un preț recomandat de 3999 lei, în magazinele Altex, eMag si Flanco, precum și în rețeaua de telefonie mobilă Digi.

Clienții ce achiziționează moto edge 30 PRO până pe 8 martie vor beneficia automat și de serviciul de garanție Moto Care 3 ani, inclusiv protecție împotriva accidentelor. Serviciul oferă, pe lângă garanția de 3 ani, și doua remedieri ale produsului împotriva deteriorărilor accidentale (inclusiv a ecranului).

Mai multe detalii despre serviciul Moto Care se regăsesc aici: https://www.motorola.com/ro/motocare 

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și sunt supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google, Asistentul Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea comercianților respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

Despre Lenovo și Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 60 miliarde USD care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii în schimbare mondială care alimentează (prin dispozitive și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un sistem mai inclusiv, mai de încredere și o societate digitală durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Motorola și Motorola. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub și Motorola Global Blog

¹Bateria trebuie epuizată ; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe un  profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare, cât și timpul de așteptare), în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările dispozitivului, temperatura, starea bateriei și felurile de utilizare.

²Este necesar un plan de servicii 5G și o acoperire a rețelei 5G; disponibil numai în anumite zone; dispozitiv care nu este compatibil cu toate rețelele 5G. Contactați furnizorul de servicii pentru detalii.  Vitezele de descărcare se bazează pe conexiunea de rețea 5G sub-6GHz, oferind viteze de descărcare de 90-130 Mbps utilizatorului mediu. Wi-Fi 6 necesită un router și un plan compatibil Wi-Fi 6 achiziționat separat, care poate varia în funcție de locație.

³ Bazat pe conectarea rețelei 5G sub-6GHz, oferind viteze de descărcare de 90 – 130 Mbps utilizatorului mediu. Este necesar un plan de servicii 5G și o acoperire a rețelei 5G;  disponibil numai în anumite zone. Consultați operatorul de telefonie pentru detalii. Wi-Fi 6 necesită un router compatibil Wi-Fi 6 achiziționat separat și un plan care variază în funcție de locație.

⁴Disponibil numai în anumite țări din cauza limitărilor de reglementare; a se vedea furnizorul de servicii pentru disponibilitate; necesită router și plan compatibil Wi-Fi 6e achiziționat separat, care pot varia în funcție de locație.

⁵ Conexiunea wireless Ready For este compatibilă cu televizoare care suportă funcția Android (Miracast) de oglindire a ecranului. Conexiunea Ready For suportă televizoare sau monitoare care au port-uri HDMI sau port-uri video-in USB-C; Este necesar un cablu USB-C sau un adaptor USB-C-to-HDMI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>