Axis Communications anunta lansarea noului Program de Integrare Tehnologica dedicat Partenerilor

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Singura constanta in sectorul tehnologiei este schimbarea. Inovarea si evolutia constanta a capabilitatilor tehnologice, mediilor de dezvoltare si arhitecturilor creeaza nevoia unei evaluari periodice a modului in care Axis colaboreaza cu partenerii. Pentru a reflecta acest lucru, Axis a reunit Programul Axis Application Development deja existent cu Programul Axis Technology Partner, intr-o singura structura.

O mare parte din succesul inregistrat de Axis se bazeaza pe relatiile sale cu mii de organizatii partenere din intreaga lume si munca depusa de acestea pentru crearea de solutii. Compania a avut intotdeauna o filozofie axata pe deschidere, creand programe, initiative, cursuri de instruire si echipamente care sa confere maximum de acces la tehnologiile de ultima generatie. Acest lucru are la baza convingerea ca valorificarea aptitudinilor si creativitatii unui numar cat mai mare de persoane va conduce la dezvoltarea unei game cat mai largi de aplicatii si solutii care sa raspunda nevoilor clientilor. Succesul comercial al companiei Axis este strans legat de cel al partenerilor sai, iar dezvoltarea modului in care acestia colaboreaza cu Axis constituie o preocupare constanta.

Program Tehnologic

„Ideea ca poate exista o separare intre hardware si software in sectorul de securitate si supraveghere – daca nu in toate sectoarele – este depasita. Aceste doua aspecte sunt atat de strans legate incat este logic sa le reunim intr-un program axat pe integrarea lor. Acum oferim o structura mai simpla, un nivel mai inalt de claritate pentru clienti si, poate cel mai important, mediul necesar pentru dezvoltarea unui numar tot mai mare de aplicatii si solutii valoroase”, a declarat Jamie Donald, Director de Programe pentru Partenerii Tehnologici.

Un program cu orientare comerciala

Programul se adreseaza partenerilor care detin o aplicatie sau o solutie viabila din punct de vedere comercial, care este deja lansata pe piata sau urmeaza a fi lansata foarte curand si care le ofera propriilor clienti sustinere in afaceri si suport pentru produse. Pe langa suportul tehnic extins menit sa asigure integrarea perfecta a solutiilor partenerilor cu produsele Axis, companiile inscrise in program vor beneficia si de strategii comune de marketing, inclusiv resurse si asistenta pentru activitatile comerciale si de marketing.

„Multi dintre partenerii nostri actuali vor fi gata sa intre imediat in Program deoarece dezvolta deja aplicatii si solutii bazate pe tehnologia Axis. Acestia vor avea la dispozitie toate resursele cu care sunt deja familiarizati si, in plus, vor beneficia de asistenta suplimentara pentru a putea accesa noi oportunitati comerciale. Suntem increzatori ca noul program si fiabilitatea interfetei noastre de programare a aplicatiilor VAPIX – ne va ajuta sa identificam multi parteneri noi in aproape orice sector industrial. Preocuparea noastra este sa le oferim clientilor nostri cat mai multa valoare, prin aplicatii si solutii noi”, a declarat Malin Nilsson, Manager de Marketing si Programe.

Pentru companiile si dezvoltatorii care sunt inca in faza de lansare si inovare, Comunitatea dezvoltatorilor Axis constituie modalitatea perfecta de a se conecta si a crea impreuna cu Axis, avand astfel posibilitatea de a construi solutii vizionare de top.

O lume noua de solutii de supraveghere

Axis continua sa inoveze si sa extinda performanta platformei sale. Primele modele echipate cu ARTPEC-8 au fost deja lansate pe piata si sunt insotite de aplicatii de analiza cu invatare profunda. Aceasta inovatie creeaza posibilitatea de a dezvolta un numar aproape infinit de aplicatii de analiza pentru optimizarea sigurantei, securitatii si afacerilor.

„Propriile noastre aplicatii de analiza ne permit sa exploram capabilitatile acestei platforme, in special in ceea ce priveste siguranta si securitatea. Potentialul echipamentelor hardware va fi insa valorificat pe deplin cu ajutorul imaginatiei si abilitatilor comunitatii noastre globale de parteneri si dezvoltatori”, a completat Jamie Donald.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>