Vanilla Ice revine cu o abordare nouă în zona sustenabilității a single-ului său hit și cere o creștere masivă a temperaturii congelatorului pentru a reduce gheața și amprenta globală de carbon

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

București, România – 28 septembrie 2021 – Superstarul rap american din anii ’90, Vanilla Ice, s-a alăturat echipei Samsung Electronics pentru a relansa single-ul său de succes ‘Ice, Ice Baby’ sub numele de ‘Reduce Your Ice, Ice Baby’, oferind un mesaj puternic „cu un avantaj pe termen lung”.

Prin intermediul noului său videoclip, rapper-ul își încurajează fanii să facă o schimbare mică, dar care va determina o mare diferență. Acesta apelează la întreaga lume pentru a crește temperatura congelatoarelor lor, reducând astfel amprenta de carbon a fiecărui individ pentru un impact global și colectiv.

Dacă fiecare gospodărie din Europa ar crește temperatura congelatorului cu 1 grad Celsius, o cantitate estimată de peste 1 milion de tone de emisii de CO2 ar putea fi reduse anual, conform noilor date emise de Samsung.

Aceste emisii de CO2 sunt egale cu emisiile a peste 217.000 de vehicule aflate în circulație într-un an întreg, peste 2,5 miliarde de mile măsurate în medie pentru un vehicul de pasageri sau consumul de energie a peste 120.000 de case pe un an.

Samsung sărbătorește lansarea noului său congelator Bespoke, așa cum este prezentat și în noul videoclip muzical. Bespoke vine în Europa cu o gamă de 14 panouri în diferite nuanțe, care se pot schimba după bunul plac, precum Glam Glass, care oferă o senzație de luminozitate în spațiul în care este amplasat frigiderul și Satin Glass, care inspiră confort printr-o sticlă moale și delicată.

„Îmi place să trăiesc un stil de viață sustenabil, iar eficiența din punct de vedere energetic contribuie la îndeplinirea acestui aspect. Întotdeauna caut cele mai moderne metode de economisire a energiei pentru propria mea casă și îmi place foarte mult varietatea de moduri de personalizare a gamei Bespoke. Sunt foarte încântat să lucrez cu Samsung la acest proiect, deoarece muzica este o modalitate inedită de a conecta oamenii și de a răspândi cu ajutorul ei această poveste despre mediul înconjurător. Sper ca mesajul meu să fie înțeles tare și clar și să putem face fiecare tot ce ne stă în putință pentru a avea grijă de propria planetă”, a spus Vanilla Ice în contextul videoclipului și al campaniei.

„Suntem încântați că am putut colabora cu Vanilla Ice la acest proiect pentru a răspândi un mesaj atât de important pentru noi pe subiectul sustenabilității. Gama noastră personalizată de frigidere modulare este proiectată pentru a oferi, în primul rând, performanțe energetice, durabilitate și fiabilitate, cu un design capabil să rămână actual indiferent de modă, însoțind proprietarii timp de ani de zile de-a lungul nevoilor lor în continuă schimbare, a gusturilor, a consumurilor alimentare și a componentelor aferente dezvoltării vieții de familie. Acești parametri de înaltă performanță sunt proiectați la comandă, flexibili și foarte durabili în timp. Ne place să vedem diferitele combinații de răcire pe care utilizatorii noștri le creează pentru a ajuta la păstrarea și conservarea alimentelor, minimizând risipa alimentară și experimentând, totodată, noi combinații de culori și materiale personalizate ale gamei noastre de frigidere și creând o soluție de răcire care se adaptează tuturor stilurilor de viață în anii următori”, a declarat Tim Beere, Senior Category Lead Cooling Samsung.

Avocatul sustenabilității, Vanilla Ice, face rap pe versurile: “Alright stop, long-term solution, Ice is back with my brand-new invention / Something grabs a hold of me tightly, Energy efficiency, daily and nightly”, calling on the public to “raise the [freezer] temp like a vandal”.

Videoclipul muzical care însoțește piesa prezintă mișcările emblematice de dans a lui Vanilla Ice, care au fost în mare vogă în urmă cu peste treizeci de ani, încurajând fanii să facă un pas mic și să reducă gheața de la frigiderele lor pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului. Cealaltă vedetă a videoclipului? Frigiderul Samsung Bespoke, care alunecă în jurul rapperului, în timp ce acesta face rap pe un vers sau două despre impactul asupra mediului.

Pe lângă alegerea a 14 panouri de culori personalizabile în Europa, gama Bespoke oferă capacitatea mare a mărcii comerciale Samsung, confortul și performanțele puternice de răcire, împreună cu opțiuni personalizabile în interior și în exterior. Panourile interschimbabile Bespoke și designul modular le permit, mai degrabă, utilizatorilor să își actualizeze frigiderele-congelatoare pentru a-și satisface nevoile, decât să cumpere uneșe complet noi.

Funcția Samsung Frost încorporată pentru frigidere îmbunătățește circulația aerului pentru a menține o temperatură constantă în fiecare colț al frigiderului, ceea ce previne acumularea de îngheț și gheață. De asemenea, atinge temperatura țintă mult mai repede, crește durabilitatea sistemului de răcire și evită irosirea de energie la decongelare.

Samsung se străduiește să integreze grija față de mediu în tot ceea ce face, așa cum este, de pildă, pregătirea noii sale game Bespoke, care a fost gândită în detaliu pentru a minimiza impactul asupra mediului pe parcursul întregului său ciclu de viață – de la planificare și fabricație la consum și reciclare.

Accesați https://www.samsung.com/ro/explore/food-home/reduce-your-ice-ice-baby/ pentru mai multe informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>