realme anunță ofertele Happy Days

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Prețuri reduse la o gamă variata de telefoane

13 martie 2021, București, România – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, anunță ofertele din cadrul campaniei Happy Days disponibile la eMAGPC GarageCel și evoMAG, unde mai multe telefoane realme dispun de reduceri considerabile, producătorul oferind șansa ca tehnologia de top să ajungă în buzunarele tuturor.

În cadrul campaniei Happy Days, ce are loc în perioada 13-17 mai 2021, realme a inclus mai multe modele de telefoane în ofertă, prețurile fiind reduse în unele cazuri cu până la 40%.

În cadrul campaniei Happy Days disponibilă la cele patru magazine, realme oferă la preț redus următoarele modele: realme 7i, realme 7, realme 7 Pro, realme 6, realme C11.

realme 7i este telefonul cu una dintre cele mai mari baterii disponibile în acest segment, 6000mAh. Cu o autonomie ce poate ajunge la săptămâni în regim stand-by, realme 7i este telefonul ideal pentru tinerii care doresc să socializeze online preț de ore în șir. Ecranul său generos de 6.5 inch cu rezoluție 1600 x 720p și rată de refresh de 90Hz, va oferi o experiență deosebită atunci când tinerii vor vizualiza vloguri, filme sau se vor juca. Procesorul Helio G85 motorizează realme 7i cu o putere uriașă, iar camerele foto de 48MP, 8MP și 2MP vor oferi fotografii și filmări unice datorită modurilor unice de fotografiere.

realme happy days

realme 7 Este un model echipat cu procesorul MediaTek G95 la 2.0GHz, fiind acompaniat de 6GB RAM și 64GB stocare. Posibilitatea de a instala un card microSD permite extinderea memoriei, iar ecranul cu rezoluție mare este ideal pentru consumul de filme. realme 7 este dotat cu senzor de amprentă, jack audio, baterie de 5000mAh și cameră frontală de 16MP pentru selfi-uri de nota 10 pe rețelele de socializare. Ecranul la 90Hz va fi o placere pentru gameri, oferind un timp mic de răspuns și reacții mult mai rapide.

realme 7 Pro este varianta cea mai puternică, fiind telefonul ideal pentru gameri sau pentru cei care caută un telefon bun la toate. Echipat cu MediaTek G95, procesorul este capabil să ruleze cele mai noi jocuri și să ofere o experiență deosebită în utilizare, fără lag sau blocaje care pot deranja utilizatorul. Memoria de stocare de 128GB și memoria RAM de 8GB conferă un avantaj atunci când multitasking-ul este prioritar, iar camerele foto în format quad camera de 48MP Wide, 2MP Macro, 8MP Ultrawide și 2MP Depth, oferă amintiri frumoase ce pot fi vizualizate pe ecranul de înaltă rezoluție AMOLED de 6.5 inch 2400 x 1080 pixeli.

realme 6 iese în evideță prin design-ul elegant și simplu, dar și prin dotările competitive precum procesorul Helio G90T, memoria RAM de 4GB sau capacitatea de stocare de 64GB + posibilitatea de a folosi un card de memorie microSD. Ecranul generos de 6.5 inch IPS oferă o rezoluție mare de 2400 x 1080 pixeli, fiind gândit pentru a consuma nenumărate filme și seriale.  Experiență foto este asigurată de 4 camere foto, fiecare cu rolul său: 2MP macro, 8MP ultrawide, 2MP Depth și 64MP wide.

realme C11 este un telefon accesibil care mizează în primul rând pe preț și pe design-ul atrăgător. Cu o baterie generoasă de 5000mAh, realme C11 este un telefon ideal pentru oamenii care își doresc o autonomie mare și vor să profite din plin de funcțiile telefonului. De asemenea, C11 oferă și o cameră foto duală de 13MP + 2MP cu efecte de tip Portrait, Bokeh, Slow Motion sau Nighscape. Telefonul oferă și conexiune dual SIM și posibilitea de a atașa un card microSD.

Campania are loc în perioada 13-17 mai 2021, în limita stocului disponibil. Puteţi vedea oferta la urmatoarele link-uri:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>