OnePlus #TrueColors: Acestea sunt subiectele preferate ale românilor pentru fotografii

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dacă ați fi unul dintre cei care credeați că în România, cel mai frecvent facem poze cu mâncarea noastră tradițională, vă înșelați. Analiza a peste 5500 de fotografii făcute de români arată că suntem foarte interesați de nuanțele cerului și de vegetație. De fapt, aceste motive ne plac atât de mult încât facem chiar mai multe poze cu cerul, copacii și alte plante decât facem selfie-uri sau chiar poze cu cei dragi.

Seria OnePlus 9 co-dezvoltată cu Hasselblad captează cele mai naturale fotografii color, care le permit utilizatorilor să își arate adevăratele culori. Odată cu lansarea seriei OnePlus 9, OnePlus și comunitatea sa au început căutarea adevăratelor culori ale lumii. După mai mult de o lună de căutări, cu peste 100.000 de imagini distribuite, din Finlanda până în în România, OnePlus ajunge acum la finalul acestei misiuni. Compania a analizat conținutul imaginilor care au fost partajate, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

Am putea crede că românilor le place să împărtășească poze cu mâncarea lor, mai ales că bucătăria românească este întotdeauna un subiect atractiv pentru feed-ul de Instagram, dar aceste imagini nu sunt în topul celor mai frecvente fotografii realizate. Cel mai proeminent lucru pe care le place românilor să-l fotografieze este cerul. Atât de mult încât cele mai multe fotografii făcute în România în timpul #TrueColorsRomania includ cerul (59%). În contextul actual, preferăm de cele mai multe ori să ne petrecem timpul afară plimbându-ne, motiv pentru care regăsim în fotografiile românilor mai degrabă plante (51%), nori (30%) sau apa (22%) decât câini și pisici (4%).

Un alt aspect care a fost analizat este cea mai populară culoare care se regăsește în imaginile împărtășite de români folosind #TrueColorsRomania. Deși cerul și natura sunt dominate de nuanțe de albastru și verde, cea mai des întâlnită culoare este Charred Crimson (o nuanță de purpuriu).

Utilizatorii încă mai au timp să participe și să schimbe cele mai populare culori și subiecte ale fotografiilor românilor. De asemenea, cei mai norocoși participanți vor avea ocazia să descopere adevăratele culori ale lumii sau să câștige un OnePlus 9 Pro. Tot ce trebuie să facă pentru a participa este să posteze o fotografie pe Instagram și să folosească #TrueColorsRomania.

Metodologie

Datele din statisticile OnePlus provin din imaginile postate pe Instagram folosind hashtagul #TrueColors, plus datele din aplicația noastră de scanare True Colors, adunate pe o perioadă de șase săptămâni. În total, am analizat 21.030 de imagini la nivel global. În România au fost analizate 5617 imagini pentru a ajunge la informațiile prezentate mai sus.

Datele au fost colectate din zece locații diferite: Benelux, Germania, Danemarca, Finlanda, Suedia, Marea Britanie, Franța, India, Polonia și România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>