realme a lansat modelul realme 8 5G, cel mai accesibil telefon cu tehnologie 5G

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

12 Mai, 2021—București, Româniarealme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă ascensiune din piață, a lansat astăzi noul model realme 8 5G, cel mai accesibil telefon cu 5G din România.

Realme 8 5G este un telefon echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 700 5G, fiind astfel unul dintre primele telefoane din lume care integrează acest procesor. Realizat în procesul de fabricație de 7nm, Dimensity 700 5G este capabil să ofere o experiență plăcută în gaming, oferind totodată și tehnologia 5G atât de căutată și de necesară în zilele noastre.

Cu opt nuclee ce pot funcționa până la 2.2GHz și un GPU ARM Mali-G57, realme 8 5G este pregătit să ruleze cele mai noi jocuri și să ofere în același timp o autonomie excelentă datorită consumului mic de energie pe care îl are procesorul.

Ecran de 90Hz cu diagonală mare

realme 8 5G este dotat cu un ecran generos și performant de 6.5 inch diagonală și o rezoluție Full HD+. realme 8 5G oferă imagini clare și culori precise indiferent că este vorba despre un joc video sau un film. Cu o rată de refresh de 90Hz, ecranul este perfect pentru gaming, iar raportul corp-ecran de 90.5% îl recomandă pentru redarea filmelor având un spațiu generos de vizualizare.

Luminozitatea maxima de 600 nits îl ajută atunci când va fi utilizat în condiții de lumină puternică, iar densitatea de pixeli de 405PPI este confirmarea că orice imagine va fi redată clar.

Mai multă memorie RAM la nevoie

Memoria RAM este foarte necesară pentru a putea deschide cât mai multe aplicații și pentru a oferi o viteză mai mare în utilizare. Cu funcția Dynamic RAM Expansion, memoria RAM a lui realme 8 5G poate fi extinsă folosind memoria ROM. Astfel, memoria de stocare a telefonului poate funcționa ca memorie RAM, oferind la nevoie mai multă viteză atunci când multitasking-ul este necesar.

Fotografiază ca un profesionist

Realme 8 5G nu este doar un telefon cu o conectică de top. Acesta oferă un set de camere foto variate pentru a putea fotografia în diferite condiții. Camera principală de 48MP cu 6 lentile, F/1.8 și funcție PDAF este responsabilă pentru cele mai multe fotografii, fiind camera principală ce va fi folosită standard pentru capturi.

realme a integrat funcții moderne apreciate de tineri și folosite din ce în ce mai des. Cu funcții precum Super Nighstcape puteți realiza capturi incredibile pe timp de noapte, iar cu funcții precum Ultra Macro, Portrait sau AI Beauty, puteți să realizați fotografii deosebite și să vă surprindeți prietenii prin fotografiile pe care le realizați atât de ușor.

Cea de a doua camera este una de 2MP pentru fotografia Macro, ce poate fi folosită de la o distanță de 4cm, în timp ce a treia camera foto este responsabilă pentru fotografia de tip portret.

Camera frontală integrată în display este o unitate cu f/2.1, 5 lentile și o rezoluție de 16MP, care integrează funcții avansate precum Portrait, Panoramic, AI Beauty, HDR, recunoaștere facială sau Super Nightscape.

 

Autonomie generoasă și încărcare rapidă

Bateria de 5000mAh integrată în realme 8 5G dispune de încărcare rapidă la 18W, dar și de o funcție unică care va oferi extra autonomie. Din cauză că tehnologia 5G consumă foarte multă energie, telefoanele cu 5G au tendința de a avea o autonomie mai slabă în comparație cu telefoanele 4G. Pentru a rezolva această problemă, realme a integrat tehnologia Smart 5G Power Saving ce poate gestiona mai bine resursele telefonului ș comută între 4G și 5G într-un mod inteligent. Astfel, cand nu este nevoie de 5G, telefonul va fi comutat pe 4G pentru a consuma mai puțină baterie. Această tehnologie reușeste să ofere un consum  energetic cu 30% mai mic în comparație cu alte telefoane care nu integrează tehnologia Smart 5G Power Saving.

De asemenea, modul de economise a bateriei oferă în regim de urgență suficient timp pentru diverse activități. Cu doar 5% autonomie, realme 8 5G poate oferi 34.2 ore în stand-by sau 89 de minunte de chat online.

Slot de card generos

 

Slotul de card, pe cât de banal pe atât de util, este oferit pe realme 8 5G cu doua sloturi pentru cartele SIM și un slot pentru cardul de memorie de până la 1TB. Astfel, telefonul poate rula cu doua cartele SIM 5G și un card de memorie simultan.

Teste de calitate pentru standarde riguroase

 

realme testează fiecare telefon în condiții severe pentru a asigura o calitate de top. Astfel, conform testelor realizate în laboratoarele specializate, realme 8 5G rezistă 14 zile într-un mediu cu umiditate ridicată și temperaturi de 65 de grade Celsius. Portul de încărcare a fost testat la 20.000 de conectări și deconectări, butoanele de volum rezistă până la 150.000 de apăsări, iar butonul de power rezistă până la 300.000 de apăsări. De asemenea, telefonul rezistă și funcționează la temperaturi de -40 grade Celsius.

Android 11 și realme UI 2.0

realme 8 5G rulează Android 11 cu interfață realme UI 2.0, oferind o experiență cursivă și cât mai apropiată de orginal. realme a oferit funcții de personanlizare avansate gândite ca tinerii să își poată personaliza telefonul după bunul plac, păstrând în același timp o funcționalitate impecabilă.

Disponibilitate

 

realme 8 5G va fi disponibil la partenerii locali începând cu 18 mai, fiind în ofertă specială pentru primele trei zile de vânzare la un preţ ce porneşte de la 879,99 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>